torsdag 8 april 2010

HUNKY DORY + ODD MOLLY = SANT

Idag blev det en favoritkombo. Lagom vårigt och ändå passande på kontoret. Älskar att kombinera stilrena Hunky Dory med överdådiga Odd Molly.....helt enkelt perfekt match. Orkar inte så mycket mer idag än att visa upp dagens outfit. Jag lovar bättra mig snart, har en massa fina nya Odd Mollysar som ännu inte luftats i bloggen ;-D
En gammal vintage Odd Molly topp i bomull som jag ÄLSKAR....redan efter en vecka när jag upptäckt hur underbar den var försökte jag inhandla en till men då var de slut överallt och sedan dess har jag inte lyckats få tag på denna underbaring....

Hunky Dorys underbara kavaj från förra våren/sommaren.

Ljuvlig passform, extremt kvinnlig!!


Ryggen är ett konstverk bara den....
Hoppas ni haft en bättre dag än jag själv haft.....är toktrött och sliten.
KRAM!!!

3 kommentarer:

 1. Ja du är vacker som en dag! Den kavajen är också makalöst fin! Visst var det den TinTinStyle hade förra året? Gah...jag ångrar att jag inte köpte den....nåväl :)

  Hoppas att all är bra med dig och familjen! I min familj är det upp och ner just nu då mormor är väldigt sjuk. Livets gång. Det finns något klokt citat: "Kärlekens pris är sorgen". Det stämmer ju så väl på alla relationer, släkt, familj och partner etc... hmm

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Ujujuj den kavajen gick inte av för hackor du! Superfin. Kram på dig underbaring!

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt. En outfit som hade passat perfekt på mitt jobb.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER