onsdag 14 april 2010

VILKA UNDERBARA ODD MOLLY TJEJER DET FINNS!!!

Ni vet underbara Helena som har bloggen Theodoras skafferi, hon hade ju en helt bedårande väst på sig häromdagen. Ni vet hur besatt jag är av västar....märks liksom på bloggen....skulle kunna sova med dem också om inte maken satte stopp där ;-D
Jag nämnde att jag älskade västen och undrade om man kunde köpa den någonstans, kanske via någon webshop. Hon hade dock bara sett att den fanns i hennes lokala butik och erbjöd sig att köpa den åt mig!!!!! Kan ni tänka er en sån OTROLIG vänlighet och omtänksamhet mot en helt främmande människa?? Är fortfarande mållös!
Vacker väst i mörkblått från Free Quent! Underbar och såååå prisvärd. KAN DOCK MEDDELA ATT DE REDAN ÄR SLUT SÅ DET ÄR INGEN IDE ATT BE SNÄLLA HELENA KÖPA FLER ;-D

Underbara detaljer. Under har jag min vackra frill blouse...precis samma outfit som Helena själv visat upp på sin blogg ;-D Det är ju klockrent ihop!!

TACK ÄN EN GÅNG SNÄLLA HELENA!!
Kommer att använda denna flitigt känner jag redan....
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. ja! helena är en supergo tjej som jg hoppas jag får tillfälle att träffa igen!

  superfin väst, tänkte faktiskt på dig när jag såg den på henne!!

  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, den västen är helt underbar!
  Visst är det härligt som vi kan hjälpas åt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för vänliga ord. Va bra att posten jobbade snabbt och jätte roligt att du gillade den. Jag gillar verkligen mina. Jag har dock lite dålig fantasi när det gäller att matcha dem med saker så jag får kika på dig och få lite inspiration. Frillblouse och västen kommer ju i allafall vara ett säkert kort i garderoben.

  Filippa: Tack det samma. Hoppas verkligen att vi träffas igen.

  Kram på er goa tjejer!

  SvaraRadera
 4. Ja vad roligt! Ja alltså dessa Mollytöser är ett släkte för sig. Härliga, snälla och omtänksamma tjejer. Tänkte faktiskt på dig när jag såg den västen :D Passar dig som handen i handsken.

  SvaraRadera
 5. Ja du är verkligen en väst-drotting av rang! :-)
  Den där var verkligen ursnygg. Ett toppenkap må jag säga.
  Gemenskapen oss OMollysar emellan är fantastisk. kram på dig

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar väst! och vad härligt att kunna hjälpas åt. Kanske den här online shoppen kan hjälpa dig nästa gång du är på jakt efter något i Odd Molly väg:)

  Maria
  Huset
  http://wwww.huset-shop.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER