onsdag 14 april 2010

VILKA UNDERBARA ODD MOLLY TJEJER DET FINNS!!!

Ni vet underbara Helena som har bloggen Theodoras skafferi, hon hade ju en helt bedårande väst på sig häromdagen. Ni vet hur besatt jag är av västar....märks liksom på bloggen....skulle kunna sova med dem också om inte maken satte stopp där ;-D
Jag nämnde att jag älskade västen och undrade om man kunde köpa den någonstans, kanske via någon webshop. Hon hade dock bara sett att den fanns i hennes lokala butik och erbjöd sig att köpa den åt mig!!!!! Kan ni tänka er en sån OTROLIG vänlighet och omtänksamhet mot en helt främmande människa?? Är fortfarande mållös!
Vacker väst i mörkblått från Free Quent! Underbar och såååå prisvärd. KAN DOCK MEDDELA ATT DE REDAN ÄR SLUT SÅ DET ÄR INGEN IDE ATT BE SNÄLLA HELENA KÖPA FLER ;-D

Underbara detaljer. Under har jag min vackra frill blouse...precis samma outfit som Helena själv visat upp på sin blogg ;-D Det är ju klockrent ihop!!

TACK ÄN EN GÅNG SNÄLLA HELENA!!
Kommer att använda denna flitigt känner jag redan....
KRAM!!

6 kommentarer: