tisdag 6 april 2010

VACKRASTE BLUSEN......FRÅN CHILL NORWAY

Det har varit en händelserik påsk på många sätt. Har inte haft tid eller ork att blogga, har fokuserat på det riktiga livet här ute. Nu har jag dock gått och fingrat på detta konstverk tillräckligt länge och känner att jag måste dela med mig av det till er.
LOVE, CHILL NORWAY!!!!

Har ni sett mitt konstverk? FRILL BLOUSE som den avbildats på produktbilderna!!!
Precis sådär underbar som man hade föreställt sig....

Underbara Thomas och Line på Chill Norway hittade orginal- "visningsblusen" som aldrig gick vidare till produktion till mig efter att jag förmedlat hur besviken jag var på att det inte blivit denna blus som kommit ut i produktion. Denna är unik, inget som går att köpa mer någon annanstans och alldeles, alldeles UNDERBAR!! TACK! UNDERBARA CHILL NORWAY! Vilken servicekänsla och engagemang för sina kunder. Kanske något Odd Molly borde ta efter och lära av i dessa tider av kvalitetsbrister och dålig kundhantering.....
 Ha en fortsatt fin kväll allihopa!
KRAM!!!

19 kommentarer:

 1. wow! fantastiskt fin!
  Kul med nåt som ingen annan har, plus vilken service! Håller med dig där, när man klagar hos OM så får man slingrande formella trista svar och de kan nästan aldrig lösa något åt en heller. BU!

  kram Filippa

  SvaraRadera
 2. nejmen gud vad kul!!! Om det var någon som skulle ha den så var det ju du! Kul att fler än jag fått dra fördel av chillnorways servicemindness! Visst blir man paff med tanke på vad man är van vid från OM??? KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vacker. Inte alls avundsjuk... :)

  /Karin

  SvaraRadera
 4. Men vilken service!!!! Imponerande....
  O va fin....den får du hålla HÅRT i....helt ljuvlig!!

  SvaraRadera
 5. VILKEN DRÖM! Som gjord för dig min sköna!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så superfin! Beställde den först men när jag såg sen att den inte var som originalet som du har nu, så avbeställde jag den. Den "riktiga" är verkligen jättefin!
  Kram Adela

  SvaraRadera
 7. It's absolutely beautiful - I would love to own this particular item!

  Mxx

  SvaraRadera
 8. Så underbar!!!
  Den som gick i produktion är ju vacker men den här slår allt.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Nämen Åååååhhhh!! Så vacker!!! Kram!!

  SvaraRadera
 10. finfina du är verkligen värd dendär skjortan. den är helt jätte ljuvlig. :) har inte kommenterat här förut men kikar ofta in för du har en otroligt vacker blogg, precis som du själv och din klädstil. du och malenami är mina favobloggisar för tillfället :). fortsätt inspirera och hoppeligen ger det dig själv också energi och kraft. /Sanna :)

  SvaraRadera
 11. Underbart fin och stort grattis till att du fick tag på den.
  Själv är jag låååångt upp i Norge just nu. Hade hoppats på att hitta lite Chill att testa här men noooo! Kappahl och Lindex har jag hittat hittills. Orginellt va?

  Kram

  SvaraRadera
 12. ohhh!
  Avundsjuk jag är så avundsjuk.....

  Fast den var ju jättefin på dig...och precis som vi önskade att den skulle vara... Grattis till dig!

  Undras om man kan fixa till sin egen lite? Fast vidden i nederdelen är svår att fixa till...
  /Fia

  SvaraRadera
 13. Men grattis! Vilken fantastisk grej!!! All heder till Chillnorway som är så rara. :) Det här måste jag nämna i bloggen.

  Och du: du är ju så klart underbart vacker i blusen!

  Kram vännen!

  SvaraRadera
 14. åhh, såå vacker! Va roligt att de fixade den till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 15. Detta var bland ett finaste jag sett. Jag har inte än blivit något Chill Norway-fan, men efter denna bild är jag beredd att ändra mig. Supersnygg!!!

  SvaraRadera
 16. Ja ja jaaaa!!! Så fin den är! Är riktigt riktigt avundsjuk på dig nu. Denna var den enda som jag fick riktigt HA begär av men när jag sen läste här hos dig att de inte var likadana som på bild så slutade jag leta. Grattis gumman det är du SÅ värd och kan inte hålla med dig mer gällande piken till Odd Molly. Dags att vakna upp och inse att marknaden växer för varje dag OCH att gränserna suddas ut tack vare webbshopar. Kram gumman

  SvaraRadera
 17. I want to buy CHILL, Norway...It's so great! xoxo

  SvaraRadera
 18. WinstOnsWeb: THANKS SWEETIE!! I just LOVE Chill Norway at the moment....super cute clothes. XOXO

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER