måndag 12 april 2010

DAGENS ODD MOLLY KONTORSOUTFIT - AROUET BLOUSE

Här bjuder jag på dagens kontors-outfit. Svart kavaj, svart väst och Arouet blus. Svarta stretch byxor från Massimo Dutti.
Måste även få visa mina nya fina naglar! Är så nöjd! Känner mig superkvinnlig nu, på alla plan. Har haft fula, korta, slitna naglar. Titta nu:


Kan varmt rekommendera att fixa naglarna om man hittar ett bra och prisvärt ställe. Kan ju kosta upp till c 1.200 kronor med franska tippar. Nu betalade jag nästan "bara" hälften, dyrt men verkligen värt varenda krona.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Du måste vara kontorets snyggaste pingla! Jag tycker att arouet blusen gör sig väldigt bra med kavaj och väst, eller bara väst. Skitsnyggt rent ut sagt! Klassiskt & Elegant.

  Vackra naglar! Tippar av glasfiber eller akryl?

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Som alltid är du ursnygg!

  Har haft franska naglar av gelè i några år nu och klara mig inte utan dem. Mycket kan jag göra avkall på men inte dem. Påverkar dock mitt arbete med tangenterna;)

  kram

  SvaraRadera
 3. Skriver under på vartenda ord som Fengxumamma plitat ovan. Skaffade franska naglar när jag skulle gifta mig för 1,5 år sedan och klarar mig absolut inte utan dem. Dessutom har jag ett jobb som gör att folk ofta tittar på mina händer och istället för att försöka gömma och skämmas bryr jag mig inte längre. Om det inte gått åt skogen för länge sedan jag fixade dem senast och de växt ut för mycket.
  Det jag skrev hos mig igår menar jag till 1000 procent. Både när det gäller midja och din underbart kvinnliga stil. Spelar ingen roll om det är jobb, vardag eller fest, du sätter allt så otroligt snyggt! = Jag blir glad av att se, även om jag aldrig skulle kunna vara hälften så snygg själv eftersom det sitter i personligheten.
  Jag jobbade mycket med modeller förr, hade jag fortfarande gjort det hade du legat risigt till ;o). Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, du är ju bara för fuskigt snygg!...du kunde väl ha kvar korta små naglar så att du ialla fall var lite mänsklig...vi andra har ju inte en chans juh! ;) Skor kram vackra människa!

  SvaraRadera
 5. Så himla snyggt alltihop! Älskar blusen och saknar "mina naglar"...i mitt ena jobb är det "tuffa tag" ibland så det fungerade inte med de vackra...;)

  Kram Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER