tisdag 25 november 2014

ATT SLITA MED ATT FÖRBEREDDA FÖR EN STOOR BLOPPIS

Mina fina läsare, jag är så ledsen men jag hinner inte med bloggen, inte som jag vill, det är så mycket annat spännande som upptar min tid IRL. Jag är inne i en förändringens tid på alla plan, min enda kompass just nu är min familj och min oändliga kärlek till mina två Sessor. Livet förändras ständigt och så ska det vara, dynamik och förändringar är en naturlig del av livet.  Vi får se hur jag landar och vad som händer i framtiden men just NU ar jag haft fullt upp med att försöka rensa i garderoben och få ihop en finfin BLOPPIS till er :-) ÄR NI SUGNA PÅ EN MEGA BLOPPIS??


Ja, den här vackra Odd Molly kavajen/jackan kommer att vara med på bloppisen som blir av i helgen, troligtvis på lördag. Har så många vackra plagg som luftas alltför sällan så det är dags att några får hitta nya hem.


Hoppas ni vill komma in och kika i helgen. I veckan ska jag försöka få ihop lite outfit och beauty-inlägg, vi ses då!

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Åh jag paxar armbandet, haha! ;) Nej då, men det ska bli roligt att se vad du hittar och lägger fram på lördag! :)
  Och fina du, ha inte dåligt samvete för ännu mer än du säkert redan har! Bloggen finns kvar, läsare finns alltid och i perioder är det supertufft. Jag har inte varit in på en enda blogg, inte ens min egen(!), sen jag blev inlagd på sjukhus för 2 v sedan. Det får bli som det blir tänker jag. Kan inte göra mer än så. Och idag kikade jag in hos dig och fick lite glädje en stund! Tack fina du för det!
  Varm kram! Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fina du!! Åh, va glad jag blev över din fina kommentar. Jag har tänkt på dig och jag hoppas att du snart är på fötterna igen. Stor kram från mig!!

   Radera
 2. Klart jag kikar in.....men min garderob är ganska välfylld.....vi får se om något lockar.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER