lördag 29 november 2014

ATT VISA UPP EN VACKER KLÄNNING FRÅN LINDY BOP

Jag tänkte bjuda på en fin outfit, en fin klänning som kommer från Lindy Bop som jag hittat hos Memelie.  Den är så underbart kvinnlig och den perfekta jobbklänningen på kontoret. Kostar ca 600 kronor och är ett FYND. Nu är denna tyvärr fotad under dåliga ljusförhållanden men jag lovar återkomma snart med finare bilder på denna.Min är i storlek 42 så man får gå upp en storlek ungefär, det fick jag göra.
Brukar skicka mina mått till tjejerna på Memelie och så brukar de skicka rätt storlek (denna gången låg jag mellan två storlekar så 40 som kom först fick åka i retur).
Jag har en i storlek 40 (mer som en rymlig 38:a liten 40:a) som är på väg i retur om någon är sugen på denna fina klänning, såg att de flesta storlekarna verkar vara slut…..


Visst var den fin! Hoppas vi ses klockan 16:30 idag då det kommer att finnas MASSOR av fina plagg från Odd Molly, Hunkydory, Chillnorway, Valerie och smycken från Good Charma, ni får bara inte missa det :-)

Ha nu en fin lördag!!

KRAM!!2 kommentarer:

 1. Vilket roligt sammanträffande. Den klänningen beställde jag precis från Lindy Bops hemsida efter att ha sett den på en plussize tjej. Jag hade sådan tur att det fanns ett exemplar kvar och det var i min storlek. Jag fick också gå upp en storlek, jag gick efter deras måttabell. Hoppas att den är lika fin på mig som på dig. Har du underkjol under?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia, Va KUL! Den är verkligen underbar på. Denna kommer att bli en favorit i garderoben.
   Har ingen separat underkjol utan den har en liten inbyggd underkjol som räcker långt :-)
   Hoppas du ska trivas i din.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER