tisdag 18 november 2014

JULTIDER - JULPAKET FRÅN BOBBY BROWN & UNDERBAR FOUNDATION FRÅN YSL

Hoppas ni har det bra mina fina läsare, förstår att många har det stressigt i dessa tider. Snart är det 1:a advent och på jobbet går allt i superfart. Det kommer att bli en fin jul, jag kommer att ha en lång ledighet och verkligen njuta av julen med mina fina Sessor, det ska bli så lyxigt! Jag kommer att gå ALL-IN men det får först bli 1:a advent :-) Jag lovar vissa utvalda delar när det börjar närma sig.
Idag ska jag dock visa och tipsa om två underbara produkter som jag inhandlat den sista tiden. En skönhetsjunkie som jag letar jag ständigt efter den ULTIMATA foundation, den ultimata basen, den som ska kännas som en andra hy och se ut som ens egen hy fast bättre :-) Nu har jag testat en FANTASTISK foundation från YSL, vars foundation jag tidigare aldrig använt, som är min nya HOLYGRAIL Foundation. Sedan ska jag även visa er en underbar palett från Bobby Brown (enbart framtagen för julen) som har samlat några av Bobby Browns bästsäljande ögonskuggor och läppstift i en och samma palett. Here we go.


YSL foundation "Le Teint Encre De Peau" beskrivs som en ultralätt foundation som är rinning i konsistensen och som ska lägga sig som en lätt slöja över huden och samtidigt hålla i 24 timmar.

"En long lasting foundation med så tunn textur att du glömmer bort att du har den på. För ett matt resultat som håller hela dagen. Produkten innehåller sensoriska och flyktiga oljor som ger en jämn och tunn slöja på huden.

Den är verkligen som en slöja på huden men den täcker helt fantastiska bra, man kan dessutom bygga upp den utan att den blir för tung på huden. Den håller definitivt i minst 9 timmar på min hy som annars inte håller någon foundation på plats så länge. Den smälter in med min egen hudton och ser ut som min hy utan att framhäva torra partier, porer eller rynkor. Ett knep är dock att applicera denna med fingrarna, då får man den absolut bästa och mest naturliga täckningen. 


Jag hittade en liten parfymeri som skulle stänga ner och som sålde ut denna foundation till 30% rabatt så jag passade på att testa den och tog den i två olika nyanser som jag kan mixa. B50 är väldigt nära min egen hudton på sommaren och B40 är något ljusare och passar bra nu men B30 som hade varit perfekt nu var tyvärr slut. Dessa två funkar dock på min hy utan att det ser sminkat ut.
Applicatorn är väldigt speciell men funkar perfekt till denna, den ser ut som en reservoarpenna :-)
Man använder denna för att lägga på foundationen direkt på huden.

Här kan ni se en bild av denna underbara foundation på min hy i dagsljus, utan filter, och jag har använt två lager. Täckningen är makalös utan att kännas spacklad. Ser ut som min egen hy fast BÄTTRE. Den ger lyster men en sammetslen finish, airbrushed nästan. Den reflekterar ljuset vilket ger en perfekt hy i dagsljus, på kvällen ser den fin ut men är inte lika lystrig utan blir mer matt för ögat. Mina porer, pigmentfläckar och rynkor försvinner med denna på.
 Nu till nästa tips, Bobby Browns UNDERBARA julpalett.
Kostar ca 700 kronor på Åhlens (som just nu har 20% rabatt på allt på skönhetsavdelningen med rabattkuponger). En dyr liten sak som endast är överkomlig med rabatt men ack så vacker och användbar.HÖG lyxfaktor på förpackningen. 


Man drar ut läppstiften som har en läppenna med och som är liten men av bra kvalité.Ögonskuggorna är underbara i fina och användbara färger som kan användas till vardags men även till en fin sotad kvälls make-up. En blandning av matta och glittriga skuggor.Läppstiften är underbara och är en fin blandning av glittriga och mer täckande läppstift i fina varma färger som jag kan tänka mig att använda, SAMTLIGA (och det brukar aldrig hända med sådana här paletter).  
Bild tagen inomhus

Här kan ni ser en enkel ögon sminkning med tre av skuggorna i paletten och så har jag använt den mörkaste skuggan i kanten och som eyeliner. Den ljusaste har jag på hela ögonlocket och så har jag en beige glittrig på mitten av ögonlocket.


Bild tagen i dagsljus
Jag har använt Anastacias Brow Pomade till ögonbrynen med lite brynskugga över. Jag kör en ganska slarvig/naturlig look på mina ögonbryn men formar de en aning och fyller i där det saknas bryn. Jag gillar inte när det blir för skarpt eller ifyllt, inte på mig i varje fall.


Hoppas ni gillar inlägget. Vilken är eran favorit foundation? Vad passar ni på att köpa när alla JULPAKETEN kommer till skönhetsdiskarna? Jag har ju väldigt bra hudvård just nu så där behöver jag inte fylla på känns det som.
Paulas Choice används just nu och de produkterna är jag väldigt nöjd med för tillfället så det som inhandlas är mest kosmetik och kanske någon parfym :-)
Hoppas ni har det bra.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER