söndag 9 november 2014

ODD MOLLYS VIP EVENT I VECKAN - EPIC FAIL

Jo, det har varit lite lugnt på bloggen, den händer mycket IRL och då behövs fokus. Denna vecka försökte jag dock att ta mig tid att gå på Odd Mollys VIP event som var i torsdags i butiken på  Humlegårdsgatan. Jag hade nog väntat mig ett VIP event likt de tidigare jag fått vara med på men OJ, så fel jag hade.Jag måste erkänna att jag tappat en hel del av mitt intresse för Odd Molly, särskilt efter att både Karin och Per lämnade bolaget. Det har handlats extremt få plagg denna höst, max fyra/fem plagg som fått stanna (mest koftor). Ingen to-die-for klänning alls och inga must-have plagg. Jag hade först tänkt skippa eventet men ändrade mig i sista minut och gick. JAG SKULLE HA SKIPPAT DET, helt enkelt. Detta event var det absolut värsta jag varit med om, det var allt annat än VIP, jag kom kl 18:06 och då var det en lång kö utanför och de hade börjat släppa in folk men man såg att det var alldeles fullt redan i butiken (eventet startade kl 18:00). Väl inne fanns ingen dricka eller snacks (då det var så mycket folk där), jag haffade några plagg och gick till kassan, kön kl 18:10 var så lång att det var redan ca 40 personer innan mig som ville betala. 25% bjöds det på i butiken och en goodie bag (till de första 50 betalande kunder), man skulle tro att det var 70% rabatt och en resa till Bahamas så som det såg ut i butiken ;-) Jag stod i en kaosaktig kö, svettades som en gris i den kvävande värmen, såg alltfler som struntade i kön och som tog sig till en ENSAM kassa genom att strunta i kösystemet. Stämningen då vid 18:40 tiden var hatisk och det började skrikas, kaos utbröt och till slut säger en tjej att vi borde bara lämna plaggen och gå. Jag hoppade på detta, det var under all min värdighet att stå på detta sätt i en kö som inte rörde sig men plagg för flera tusen som jag skulle få 25% rabatt på (vilket man kan få i en hel del webshoppar just nu)…..tack men nej tack. Detta är INTE vad jag kallar ett VIP event, det var allt annat än en VIP-upplevelse man fick denna kväll. 
Jag påtalade att det inte var ok att stå och vänta i ca 40 minuter för att få betala plagg och uppleva den hetska stämningen som utvecklades innan jag gick.

Jag ska dock ge Odd Molly cred för att de mailade mig under veckan och beklagade det som hänt och lät mig utnyttja rabatten under den kommande veckan istället samt att de skulle skicka en goodie bag i efterhand.
Tyvärr räcker inte det för att jag ska känna någon större lust att återvända till butiken eller någon större köplust (de flesta plaggen lär vara slut i de populära storlekarna). Missade även den utlovade pre-view av den kommande kollektionen men förstod att den inte var särskilt spännande av kommentarer på Facebook att döma.

Imorgon hoppas jag hinna komma med lite roligare inlägg. Har en massa fina hudvårdstips och dagens outfit att visa upp. Hoppas vi ses då.

KRAM!!


10 kommentarer:

 1. Hm...det där lät TRIST.
  Jag hade fått ett mail att det skulle vara VIP-event på torsdagen och att man skulle få närmare info.....något mail om det kom aldrig.
  Dåligt.
  Har också till viss del tappat intresset.....
  Trevlig söndag.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så pinsamt för OM. Känns verkligen som de tappat sin charm. Jag fick mail om VIP och gick in strax när det var slut på webben och fick en goodiebag, så suget var väl inte så överdrivet och lockande. /Ulrica

  SvaraRadera
 3. Åhhh - jeg bliver helt ked af det - og fornærmet - på dine vegne. Det lyder til at have været et virkelig dårligt arrangement. Og ja - det er bare ikke godtnok at undskylde bagefter... øv...
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 4. Väldigt tråkigt att det var så dåligt planerat och håller med om att det inte borde kallas VIP när det är som en vanlig medlemskväll! Hoppas de gör om och gör rätt!! Visst var det snällt att de erbjöd dig att handla med rabatt denna vecka men det borde alla erbjudas och inte bara de som kan blogg om det ;-) Kram Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Therese, det var INTE bara jag som erbjöds kompensation utan alla de som lämnade butiken som de tog namnet på. Har inte att göra med att jag bloggat om Odd Molly i över 5 år utan om dålig hantering av ett sk VIP-event.

   Radera
 5. Men herregud så pinsamt för Odd Molly och för hela deras image! Jag känner likadant som du, och det känns på sin höjd kul o fint med ngt enstaka plagg från kollektionerna. Nej fy så trist, bra att ni gick!
  Varm kram och hoppas din vecka blir bra fina vännen! <3

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt! Känns som Odd Molly håller bli en dålig HM-variant i dyrare upplaga.
  Det var ju Per och Karin som var företagets hjärta - svårt att få till utan dem.
  Inte blivit mycket handlat här heller.

  SvaraRadera
 7. Jag var också där och upplevde detta kaos, valde dock att lämna innan jag ens försökte ställa mig i kön( jag hade ordnar med barnvakt och allt bara för att kunna gå) jag mailade till odd molly dagen efter och påtalade mitt missnöje. Fick samma svar som du, vilket jag tyckte var gulligt, men som sagt det är verkligen inte ok. Kändes inte som någon VIP alls och med tanke på alla rabattkoder som du också nämde så är inte 25% så mycket.

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 8. Fy vad dåligt! Och trist! Att avsätta tid för detta skulle ha gjort mig tvärsur. Bra att du skrev om det. Tycker inte de sköter sina vip kunder så bra, du borde verkligen vara vip vip så mycket som du skrivit om dem. Vet inte till vilka de vänder sig längre. Synd! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Tråkigt att det har blivit så här runt märket som gett så mycket glädje, verkligen. Tack för en härlig blogg som inspirerar mig i höstmörkret och ja, hur när som! Får jag ställa en Odd Mollyrelaterad fråga i detta forum? Kanske lite felplacerat men jag vet inte hur jag ska nå er som har koll annars. I programmet Sveriges städmästare som sändes igår tis 11/11 hade en av de tävlande, Marie från Malmö, på sig en helt underbar kofta från just Odd Molly. Den var lindblomsgrön, lite längre med ljusgrå detaljer. Har ni några fakta att ge mig om denna - vilket år den kom och det ni vet , vore jag så tacksam!
  Med vänlig hälsning Christina Svensson

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER