söndag 16 november 2014

PRIORITERINGAR, HUDVÅRD OCH BEAUTY TIPS

Hej mina fina läsare, har ni saknat mig? Hoppas det, trots att jag tycker det är något tyst härinne nuförtiden. Bloggen går på sparlåga och just nu ligger mina prioriteringar på familjen. Livet går så otroligt snabbt och jag inser att desto äldre jag blir desto snabbare går tiden. Jag har slutat att shoppa en massa plagg, det är mest det som finns i garderoben som används, är lite trött på volanger och broderier för stunden. Söker mig till mer stilrena och klassiska plagg. Kommer nog snart att köra en stor rensning av garderoben och därmed en stor bloppis med massor av Odd Molly, Hunkydory, ChillNorway, etc. Nästa vecka blir det och jag hoppas ni håller utkik efter detta om ni vill passa på att fynda innan jul.Det som däremot shoppats en del är några av de fina julpaketen som olika märken kommer med inför julen. ÄLSKAR dessa. Just denna som ni ser här ovanför, Too Faced palette "Everything Nice" har jag köpt hos Sephora i Stockholm och är ett av mina bästa köp hitintills. Det är hur snygga ögonskuggor som helst, vackra rouge, highlighter, bronser, borstar, snygg sminkväska och ett prov på en UNDERBAR mascara: Better Than Sex från Too Faced.


 Mascaran är verkligen UNDERBAR, den ger extrem volym och längd med två till tre lager.
Denna mascara ska köpas in när den kommer in i butiken igen (den är helt slutsåld i Stockholm). Helt underbar och ligger i topp bland mina favoritmascaror som Diors Iconic Overcurl och Lucy Essential 3D fiber lashes. Ska försöka fixa bilder på den lite senare.Bronsern och rougen är LJUVLIGA med fina färger och bra pigment som är enkla att arbeta med.
Highlightern är ganska diskret trots att den är ganska glittrig.Ögonskuggorna består av 20 stycken blandade färger, både matta och glittriga. Finns allt från neutrala färger till metalic och riktiga festskuggor.


Har ni möjlighet att haffa denna, GÖR DET. Den är extremt prisvärd, tror den ligger kring 449 kronor och man får mycket för pengarna med denna underbara palette. Borstarna är inte de bästa men annars är de övriga produkterna outstanding.Denna underbara julkalender hann jag haffa på SKINCITY innan den tog slut. ÄLSKAR Babors olika fluids, det är verkligen lyx för mitt ansikte. 


 Ett underbart köp som jag längtar tills jag kan börja använda :-)
Här nedan kan ni läsa lite och se vilka de olika ampuller är i detta paket.Idag blir det att vila upp sig inför en tuff vecka och kanske baka något med Sessorna.
Hur har ni det där ute? Har ni börjat handla julklappar än?
Vi ses snart igen.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER