fredag 1 maj 2015

NYA FAVORITER FRÅN BY TERRY

Hoppas ni inte missat min stora Bloppis med massor av fynd kvar, in och kika, har dessutom sänkt en hel del av priserna. Idag ska jag dock fokusera på några nya sminkfavoriter som hittat hit via Skincity och som kommer från by Terry.


Ljuset är som det är på kvällen, inte så rolig så ni får helt enkelt förlåta mig. Många nya fina saker har hittat hit.


Två ögonskuggor, en foundation, en concealer och en läpp penna, samtliga från märket by Terry. LOVE by Terry, verkligen något av det bästa inom kosmetik som jag testat.
Ögonskuggorna, Ombre Blackstar, är de bästa skuggorna jag testat och jag använder de nästa dagligen. Har tre andra färger sen innan och nu har jag köpt två nya färger: Black Pearl och Frozen Quartz. Black Pearl är en härlig mörk grå färg som är supersnygg. Frozen Quartz är något för rosa men den ska nog funka någon gång, ska fixa swatches lite senare så ni får se färgerna.


En styck läppenna som verkligen sitter på hela dagen, älskar dessa läppennor, har en annan sen innan. Mjuka och med fina färger, en klar vinnare.


De här två är favoriter sen innan, Light Expert foundation (i färgen 5) och Concealern Touche Veloutée (i färgen 3). Jag har haft Light Expert foundation i färgen 6 sen innan och nu med en färg ljusare så kan jag blanda till min perfekta nyans :-) Ett perfekt verktyg för att fixa till sin foundation under dagen och som ger ett naturligt och fint resultat. Concealern är min absoluta favorit, ALL-TIME!! Den täcker ALLT och sitter väldigt bra, nästan 6 timmar (vilket är länge på min hy).


Sen fick jag den fina Skincity väskan med fina prover i som man fick när man beställde för mer än 950 kronor, tills de tog slut. SÅ kul det ska bli att testa dessa fina produkter.


Å så fina dockan!! SÅ FIN!! Har en digger samling numera :-)
Jag ska snart vissa er några nya borstar som hittat hit, verktyg är viktiga och jag har hittat några av de bästa.


Önskar er alla en fin Valborg och första Maj!!
KRAM!!

OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni klickar på dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

1 kommentar:

  1. Men åååhhh, snälla söta fina du, jag kommer att hamna i lyxfällan om du visar upp ännu fler vackra ting! ;) Det är så himla roligt att ha hittat ett så fint aminkmärke som By Terry! Jag har Bronze Moon som jag tar till när det är ont om tid, och den är ju bara super till ögonen! Så min samling fortsätter också att fyllas på. Jag ser jättegärna swatches på dina nya färger, tacksam om du kan visa upp dem!
    Största kramen till dig fina!
    Kram!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER