lördag 5 september 2015

LITE LOUIS VUITTON OCH LITE ODD MOLLY

Helgen har bara rusat iväg och vädret har lämnat en hel del i övrigt att önska sig. I veckan som varit har det varit väldigt intensivt och jag hinner inte riktigt med tempot som är just nu för tillfället. Idag ska jag visat upp en fin Canna Cardigan från Odd Molly och en ny favorit LV handväska, Louis Vuittons Favorite Bag i MM som jag bara ÄLSKAR. Jag har oftast väldigt stora väskor som gör att ryggen tar stryk till slut. Nu går jag mer och mer över till dessa mindre handväskor. Cross body är dock ett måste för mig och det är det jag älskar med denna, den kan förändras och bäras på tre olika sätt, som clutch, som axelväska och cross body.


Här Odd Mollys Canna Cardigan i Almost Black. Storlek 2, normal i storlek och väldigt fin i mönstret.


Här tillsammans med min vackra Louis Vuitton Favorite MM väska i Damier Eben.


Jag har förlängt kedjan med den klassiska nyckelringen som är ganska svår att få tag i numera :-) Gillar inte att ha en så fin väska precis under min armhåla ;-)


Lite suddigt men på denna bild har jag kombinerat den med en längre kedja som har samma sorts hakar som LV men som är köpt på Ebar, då LV inte har denna sorts kedja till sina väskor som man kan köpa separat....Hittade den på Ebay om någon är nyfiken :-)


Här tillsammans med den läderremmen som medföljer så man kan ha den cross body :-)Man kan ju inte bli annat än glad med detta röda foder.....Just LOVELY.Ännu snyggare när man har mer stilrena svarta plagg, tex. Denna är mer rymlig än man tror invändigt. Får plats med alla mina allra nödvändigaste saker: 


I min lilla söta Mini Pochette har jag puder, läppstift, läpp penna, parfym. Övriga saker som måste vara med: Iphone, Nycklar och plånbok (LV Suhali). Det finns dessutom kvar plats till lite till om man skulle behöva det :-)
Hoppas ni har en fin helg, trots väder, hemska nyheter omkring oss och allt annat som hör människolivet till :-)

Imorgon ska jag visa upp lite fina smycken så missa inte att kika in då :-)
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Kul att läsa om LV väskan. Har precis som du en önskan om crossbody väskor nu för tiden :=) Velar mellan den färgen du har eller den ljusa. Nu går det mot mörkare tider så det blir nog den mörka. Tack för tipset om kedjan också.
  Hur mycket kostar väskan i din storlek och utförande?
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena, Va roligt att du gillar inlägget ;-) Min kostade 7.100 kronor då det är den stora modellen, dvs MM.
   Jag kan varm rekommendera denna!! En väska för kommande generationer :-) Mina döttrar ögnar redan på den :-) Kram!!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack fina Junitjejen! Visst är den snygg! Enda plagget jag köpt från Odd Molly höstkollektion.

   Radera
 3. Har också en LV väska i detta snygga rutiga mönster.
  Köpte förra året en liten cross-body som jag ordnade en längre guldkedja till.
  Dessa väskor håller livet ut o längre.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER