torsdag 3 september 2015

NYHETER FRÅN BY TERRY & FINA RABATTER!! WOW!!

Jag har fått förmånen att få testa några nyheter från ett av mina absoluta favoritmärken vad gäller kosmetik: by Terry. Skincity är den enda som säljer detta märke via nätet och så har de dessutom fantastisk service så det är alltid via Skincity jag köper mina produkter. Dessa nyheter kommer dit inom kort och det innebär att de därför lämnar en finfin rabatt på de foundation som dessa ska ersätta :-) Hela 30% i rabatt på Light Expert Foundation och på Cover Expert Foundation. Ni hittar de HÄR.


Jag slängde mig över produkterna och borstarna när de kom, speciellt de olika foundations som nu kommit är helt klart förbättrade. De smälter in med den egna hutonen på ett fantastiskt sätt och känns lätta på huden. Jag tänkte återkomma med en längre recension när jag hunnit testa dessa ordentligt.
Borsten och svampen är helt UNDERBARA och det ska bli så kul att sätta dessa på prov. 
Den nya Light-Expert Click Brush med kabukiborste är helt ljuvlig!!

Cover Expert Spf 15 är helt underbar och har samma fina täckning som i den nuvarande versionen av denna så jag får uttala mig mer när jag hunnit testa denna ordentligt och när jag fått jämföra den med min nuvarande Cover Expert som jag älskar.
Hoppas ni har en fin vecka, det kommer en massa fin höstinspiration inom kort, både inom hudvårds- och modefronten så jag hoppas ni kikar in :-)

KRAM!!
Detta inlägg innehåller Affiliatelänkar till Skincity.

4 kommentarer:

 1. Jag älskar Cover Expert! Hade ingen aning om att de skulle bytas ut. Ska bli spännande att läsa vad du tycker sedan när du provat den med den nya versionen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eftersom de heter nästan samma så utgår jag infrån att de som finns ska bytas ut, därav också att Skincity har bra pris på dessa just nu. Man ska dock passa på att köpa på sig lite cover expert nu när det är 30% :-) det funderar i alla fall jag på att göra :-)

   Radera
 2. Är By Terrys foundationborste ungefär som bareminerals som även den har ett hål i mitten (om du nu har även den borsten)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Christine, ja den har en urgröpning i mitten men borsten skiljer sig väldigt mycket från Bareminerals som var till deras serumfoundation. Denna från by Terry är större, mer kompakt och inte lika urgröp i mitten, Tror den kommer att ger finare täckning men jag får uttala mig när jag provat den :-)

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER