tisdag 15 september 2015

NYA PRODUKTER FRÅN SMASHBOX OCH MYCKET NYHETER PÅ G!

Hej fina läsare, jag vet.....jag har inte hunnit med. Hoppas ni har överseende. Nu är det så att det kommit en massa fina nyheter och jag har haft förmånen att testa en del av dessa tack fina pressutskick som jag är så tacksam för :-) Senaste produkter att testas är några underbara nyheter från Smashbox. ÅH, så mycket fint och jag som dessutom är tokig i nude paletter......


Förutom den ursnygga paletten med LJUVLIGA ögonskuggor fick jag testa ett nytt cremerouge som kommer i höst som är ljuvlig i färg och konsistens.


Det jag älskar med denna paletts är att hälften av paletten består av matta ögonskuggor som är stora favoriter hos mig.


Snygg mix mellan naturliga färger och lite mer festfärger med glitter.
Detta rouge har mycket pigment och blir väldigt naturlig på kinderna. Finns i flera nyanser. Min heter Beverly Hills och ger en naturlig rosighet. Otroligt praktisk att ha med sig i handväskan :-)

Lägg till bildtext

Båda dessa nyheter finns på Kicks och är man medlem på Kicks har man både kuponger och rabattcheckar som gör dessa till överkomliga lyxigheter. Ögonskuggepaletten kostar 380 kronor och rougen 240 kronor, vilket är överkomligt redan men blir ännu bättre med rabattkupong på 20% och rabattcheckar :-)

Vi ses snart igen, jag lovar.

KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Hej! Vill bara säga att jag saknar dina inlägg! Jag förstår att livet är viktigast så hoppas vi ses snart!
  Ps. Tack för ditt informativa o läsvärda inlägg : )

  SvaraRadera
 2. Försöker kommentera igen... Så vacker palett! Älskar paletter i alla former, men tror Nude går hem bäst här hos mig också! Så fina bilder du tar!
  Hoppas vi ses snart igen vännen fina! <3
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kan du ge mig ett gott råd, vilken av paletterna från Smashbox och Urban Decay skulle du välja om du bara fick köpa en av dom? Känner att jag behöver välja...och du har testat båda så hoppas du kan ge mig ett gott råd. KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linaplina, Det är svårt att rådge här. Tycker de båda har hållbara och fina pigment. Om jag ska rekommendera endast EN av dessa så skulle det kanske vara Smashbox eftersom den har fler matta ögonskuggor, som i varje fall jag tycker är mer användbara under vardagar. Urban Decay har ljuvliga skuggor i fina nyanser men de flesta har någon form av glitter så de är mer festbetonade. Hoppas det var till någon hjälp. KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER