söndag 6 september 2015

VACKRA SMYCKEN FRÅN MADAME SILVER OCH RABATTKOD PÅ 40%!!!!

Jag fyndade en del fina saker när madame Silver hade sin sista vecka med sommar rea. Passade på att köpa fina smycken med 40% rabatt. Jag har en del silversmycken därifrån sen innan, massor av fina smycken som jag alltid får komplimanger för och som är otroligt prisvärda. Nu har jag lyckats få till en rabattkod till er, mina fina läsare (det är inget som genererar några pengar till mig personligen utan jag vill helt enkelt se till att ni som missade sommars rean får ett tillfälle att köpa dessa fina smycken till samma fina rabatt, dvs 40% rabatt). Mina senaste köp kommer här:


Mina nya vackra Orkidé örhängen kostar 420 kronor (innan rabatt).


Fjärilshalsbandet som är så fint och nätt.


Söta Fjärilshalsbandet kostar 350 kronor!! Så fint och så prisvärt!!


Några favoritsmycken från Madame Silver sen innan är bland annat dessa här:


Vackra fjärilsarmbandet kostar 550 kronor.
Vackra Orkidé örhängen.


Vackra Orkidé armbandet.
Finaste Broschen som jag använder på mina svarta kavajer, pris 450 kronor.

Så tänk alla dessa redan prisvärda smycken och så får NI just nu av mig och finaste Madame Silver hela 40% rabatt för er som missade sommars rean!!! Det blir verkligen fyndpriser på dessa vackra smycken, passa på att köpa julklappar i förskott, födelsedagspresenter eller helt enkelt unna er själva något fint. Hoppas ni gillar rabatten :-) Ni använder helt enkelt koden MADAME när ni kommer till kassan och då dras 40% av från hela summan, tada!!!

Hoppas ni alla fått en fin helg, trots vädret.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Oj så mycket fint du har visat upp sen sist, wow så kul! :) Men dessa smycken måste jag bara in o ta en titt på, tusen tack för rabattkod!
    Varmaste kramen till dig vännen! <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER