tisdag 1 september 2015

HÖSTNYHETER FRÅN DIOR - MYCKET FINT

I veckan damp det ner lite pressutskick från Dior och från deras nya höstkollektion som nu kommit ut i butik denna vecka. Höstlooken i år heter Cosmopolite och det är Peter Philips första egna look för Dior.


Nagellack, läppstift och flytande ögonskugga.
 Nya Dior Addict Lipstick, ett unikt hybrid-läppstift som frontas av Jennifer Lawrence när den lanseras nästa vecka. Läppstiftet har jag testat och den är verkligen unik i sin formula, den känns inte på läpparna som vanligt läppstift. Den går in i läpparna och färgen sitter länge, fuktgivande och otroligt skön på. Färgen är inget jag använder varje dag men jag kan tänka mig att köpa denna i en brun nyans när den kommer.
Denna ögonskugga i flytande form är verkligen en nyhet som jag ännu inte helt lärt mig att applicera men jag ska testa och se hur jag får till det. Kanske enklast som en sorts eyeliner närmast ögonfranslinjen.


Dior levererar alltid så vackra kollektioner. Svårt att välja bland alla vackra produkter som lanseras.
Vi ses snart igen. Ni får ursäkta frånvaron men hinner tyvärr inte med bloggen för tillfället.

Hoppas ni har en fin vecka!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER