söndag 17 april 2016

BÄSTA CONCEALERN FÖR OMRÅDET KRING ÖGAT

Jag har haft möjlighet att testa den nya concealern från BareMinerals som är speciellt anpassad för att ljusa upp under ögonen: BareMinerals Bareskin Complete Coverage Serum Concealer. Nu har jag testat den ett tag och här kommer mitt omdöme på denna concealer.


Min är i färgen heter Fair och är ganska ljus, vilket är snyggt om man vill ljusa området kring ögat men nu till sommaren kommer jag att köpa färgen Medium. 


Så här beskrivs denna på Skincitys hemsida:

Bareskin Complete Coverage Serum Concealer är en lättviktig multitasking-concealer som omedelbart täcker mörka ringar, pigmenteringar och andra ofullkomligheter i huden. Innehåller bland annat antioxidantrika stamceller från syren och återfuktande humectanter. Mineralinkapslade optiska pigment motverkar skuggor och ger en klar och fin lyster. Ger total täckning som håller hela dagen tack vare sin viktlösa silkesmjuka formula som lätt glider över fina linjer och lämnar huden fräsch och felfri. Oftamologiskt och dermatologiskt testad. 


Så här ser området kring mitt öga ut efter foundation (INNAN CONCEALER), ganska ok men ändå lite mörkt och trist.Här applicerar jag denna med några få streck under ögat som jag sedan suddar ut med fingrarna (ringfingret som har lätt tryck).Så här snyggt blir det sedan och ljuset ser man hur denna reflekterar ljuset och verkligen ljusar upp området kring ögat. Den håller hela dagen och lägger sig inte i rynkor, denna är min absolut favorit concealer under ögonen nuförtiden. Jag har använt non-stop i 4 veckor sedan jag fick hem den.


Priset ligger på ca 379 kronor vilket jag tycker är helt ok men tanke på kvalité, dryghet och kvalité.
Har ni något favorit concealer till området kring ögonen? Jag har ju haft by Terrys touche Velouptée som jag också tycker är väldigt bra, men denna är snäppet bättre :-)

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!


Inlägget innehåller affiliate länkar till Skincity.

2 kommentarer:

 1. Tack för tipset, köpt och provat, riktigt bra,
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Va roligt att du gillade den. Älskar min :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER