söndag 10 april 2016

VÅRENS HUDVÅRD - ABSOLUTA FAVORITER

Idag tänkte jag tipsa om mina favoritprodukter nu till våren, produkter som är ett måste nu när solen kommer fram mer och mer. En ansiktsolja, ett serum och ett solskydd. Dessa är ett måste nu till våren. Dessa tre är mina favoriter, jag har använt dessa under en längre tid och tycker dessa är toppen.


Solskydd från Heliocare, ansiktsolja från Caudalíe och Time-Zero Serum från Filorga. Dessa tre produkter är fantastiska.


Caudalíes ansiktsolja: Premier Cru, The Elixir kom jag i kontakt med när jag satt med i Daisy Beauty Juryn och där jag skulle testa årets olja. Det var fyra olika sorters produkter som skulle testas. Denna var den enda ansiktsoljan bland de jag testade men jag har testat en hel del ansiktsoljor sen innan. Caudalies The Elixir ansiktsolja är ett mellanting mellan olja och serum, den tränger snabbt in i huden och ger en fantastisk lyster. Den använder jag både på morgonen och på kvällen innan mitt serum eller min ansiktskräm. Denna var den produkten som jag själv och övriga testare valde till årets olja, så bra är den. Har ni inte testat den kan jag varmt rekommendera den. Den kostar en del men den är dryg, denna flaska har använt sen mitten på Januari och först nu är den i sluttampen, dvs 3 månader senare. Denna kommer jag själv att köpa när den tagit slut, så nöjd är jag med den.


Detta solskydd är en av de bästa jag testat, dels för att den inte doftar solskydd, den är inte tjock och vitt och den är perfekt som bas under make-up. Jag köper min HÄR hos Beauty and the Boutique som skickar snabbt och fraktfritt :-) Denna skyddar mot både UVA och UVB strålar och har spf 50. Denna använder jag året runt och det är en produkt jag bara inte kan vara utan, vare sig det är vinter eller sommar. Denna kan jag varmt rekommendera, dessutom doftar den gott  (inte alltför starkt) :-)
Prislappen på ca 300 kronor är extremt plånboksvänlig då den är så bra och så dryg. Jag har haft min tub i ca 6 månader och den är inte slut än (den innehåller 50 gr).


Det här serumet från Filorga : Time-Zero Multi-correction wrinkles serum är en nyhet som jag fått hemskickad i en press release och som jag tog med mig på resan till Dubai. Den har verkligen överraskat mig, den känns otroligt skön, går snabbt in i huden och man ser resultat direkt. Efter en vecka kunde jag konstatera att min hy hade mer spänst, kändes mindre trött och hängig och att den dessutom blivit fastare. Denna kostar ca 675 kronor i ordinarie pris men just nu finns den att köpa hos kicks för 540 kronor, vilket är ett klipp för detta serum. Denna kommer jag att köpa nu när den är på ett bra pris hos Kicks, och bunkra :-)
Jag kan varmt rekommendera denna för en mogen hy på 40+ som behöver hjälp med spänsten och rynkorna. Jag har inte så mycket rynkor men detta serum hjälper verkligen till med att lyfta och ge ny spänst åt min hy.

Hoppas ni haft en fin helg i vårvärmen!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Har precis upptäckt Filorga och är positivt överraskad har själv använt Kanebo i alla år.
    Har nu provat ansiktsvatten, mask och scrub, härligt.
    Klickade precis hem lite mer från Kicks :)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER