måndag 11 april 2016

SOMMAR HOS DIOR

I veckan fick jag ett fantastiskt paket från Dior (press release) med Diors nya sommar look 2016. Det är som julafton varje gång man får ett sådant paket. Diors produkter kostar en del men jag tycker man får oerhörd hög kvalité för det man betalar. Jag har testat Chanel, Armani, Lancome, YSL, Ester Lauder, etc men Dior är mitt favoritmärke bland dessa lyxmärken. Dior har jag köpt sen jag fick råd som 25 åring och har sedan dess några favoritprodukter som alltid finns i min necessär. Några av dessa är Diors ögonskuggspaletter, mascara, nagellack och läppstift. I utskicket fick jag lite gott och blandat som jag lovar att recensera mer i detalj lite senare.


Paletten som ni ser här heter Polka Dot, Bain de Mer och det är en limited edition paletts med underbar pigment och ljuvliga färger för sommarens sminkningar. Den mörkblåa ögonskuggan med glitter i får bli till festsminkningar....är inget fan av blåa ögonskuggor men ska ge det en chans med denna mörkblåa.


De andra två produkter vet jag att jag kommer att använda dagligen, läppglanset har redan testats i helgen och ögonfrans serumet/primern är en favorit sen innan.
Jag har redan hunnit prova de två översta färgen på denna palett (samt den i mitten) och de är ljuvliga! De blåa kräver lite mer eftertanke innan jag bestämmer mig för hur jag ska applicera dessa. 


Några produkter ni är sugna på att testa från Diors Vår/sommar look 2016?
Hoppas ni har en fin start på denna vecka, för egen del blir det en hel del affärsresor med jobbet så vi får se hur mycket jag hinner blogga i veckan :-)

KRAM!!2 kommentarer:

  1. Så vackra färger i paletten.

    SvaraRadera
  2. Fina färger men för vågat för mig! Har du tips på en snygg och bra kajal att få fina inramade ögon á la Kris Jenner ( mamma Kardashian) ?

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER