lördag 23 april 2016

HELGENS SMINKTIPS - UNDERBAR PALETT FRÅN DIOR

Idag har det varit en lagom långsam dag, lång frukost, promenad i vårt lilla centrum, mys, hämtmat och det har blivit film och mys med Sessorna. Jag har varvat ner och samtidigt passat på att fotografera några av mina senaste produkter som jag testar här hemma :-)
Jag har varit och rest med jobbet vilket inneburit att jag fått chansen att köpa lite smink på Tax free på de flygplatser jag varit på :-)

Den ljuvliga paletten som jag tänkte visa idag är ett sådant köp som jag gjorde på en flygplats i Tyskland, en exklusiv palett från DIOR som endast finns att köpa på flygplatser, alltså ej i vanlig butik.Fantastisk förpackad som vanligt när det är Dior. I denna sammetsväska ryms förutom paletten även en mini Iconic Overcurl Mascara (bästa mascaran som finns) samt en svamp att lägga pudret med om man vill ha mer täckande finish. 

Paletten är rymlig men samtidigt kompakt, dvs skuggorna ni ser är nästan i ordinarie storlek, pudret likaså. Rouget är något mindre samt läppglansen som ni ser längst ner på båda sidor om rouget i mitten. Med denna palett i packningen behöver man inget mer när man är på resande fot, finaste kombinationerna på skuggorna, perfekt färg på pudret (020), naturlig fin rosig färg på rouget, ljuvliga penslar.....helt enkelt den ultimata paletten.
Denna kostade mig omkring 700 kronor, vilket är otroligt prisvärt.
Diors ögonskuggspaletter brukar ligga på ca 600 kronor så då inser man hur prisvärd denna är.Till och med tillbehören är genomtänkta, denna borste kan använda vikt (till rouge) och uppfälld till puder. Så praktiskt!Ögonskuggorna är fantastiska, ljuvliga färger. Till och med läppglansen är ljuvliga.Om ni ska resa i år så kan jag rekommendera er att leta efter denna palett från Dior. Jag ska försöka visa fler nya produkter som hittat hit.

Hoppas ni har en fin helg!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Den ska jag kika efter vid tillfälle.
    Ser jättefin ut.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER