tisdag 26 april 2016

BÄSTA MATTA LÄPPSTIFTET OCH LONG WEAR LÄPPENNA - LIPSTICK QUEEN

Idag ska jag tipsa om mitt nya favoritmärke vad gäller läppstift: Lipstick Queen. Lipstick Queen finns att köpa hos COW-parfumeri ett litet tag till, just nu säljer de ut sitt sortiment med 50% rabatt i sin fysiska butik i Stockholm. Tror det är 30% på deras internetbutik. Dessa läppstift ligger hursomhelst  i en klass för sig vad gäller pigment, hållbarhet och återfuktande egenskaper.
Sen jag testade dessa för tre veckor sedan är de numera de enda läppstift jag vill använda. Läppenna är också i en klass för sig, håller i minst 6-7 timmar trots kaffedrickande och intag av mat. Dessa måste upplevas för att man ska förstå vilken kvalité det är vi pratar om.


Hylsorna är tyvärr ganska tråkiga och ganska opraktiska då de är lite matta och gummiaktiga utanpå så fastnar ALLT på utsidan av dessa. Hylsorna är dock det ENDA minuset vad gäller "Saints-serien" som innebär att det är högpigmenterade läppstift som har en matt finnish och som sitter i minst 5-6 timmar på läpparna, vilket är rekord för egen del. Detta utan att kännas uttorkande eller torra på läpparna.


Färgerna på läppstiften är dessutom magiska, många vackra brunröda/brunrosa nyanser som jag älskar samt de absolut vackraste röda nyanser man kan hitta.


Läppennorna har jag två stycken i färgen NUDE, en i färgen NATURAL och en i färgen ROUGE.
Dessa är jag helt beroende av, kommer inte kunna byta bort dessa och jag funderar på att bunkra nu när de finns till så pass bra pris hos COW.


Detta läppstift i färgen: RUST i serien Sinnet är en rödbrun nyans som är ganska mörk och som passar bäst till hösten/vintern men jag passade på att köpa nu med rabatten.
Jag matchar den tillsammans med läppennan i färgen NATURAL.

Här ser ni läpparna med läppenna och läppstift, nymålade.
Mycket fukt i början som går in i läpparna och lämnar läpparna fuktiga men ändå matta.Här på sista bilden ser ni mina läppar 7 timmar EFTER applicering och då har jag både druckit och ätit mat.
Ni ser, eller hur, hur mycket färg som ändå finns kvar och som ger en naturlig färg åt läpparna (och läppennan är nästan orörd på överläppen!)


Det här kallar jag riktigt bra läpprodukter!
Hoppas ni har en bra start på vecka!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER