söndag 19 juni 2016

FLER VACKRA BORSTAR FRÅN JACKS BEAUTY LINE

Jag kunde inte hålla mig, borstarna från Jacks Beauty line är bara så vackra och av väldigt bra kvalité, en perfekt kombo helt enkelt. Mina är inhandlade från Eleven.se som var extremt hjälpsamma då jag mailade och frågade om de kunde skicka de tre borstarna som jag beställt så de matchade varandra :-)
Detta gjorde de och skickade de absolut finaste borstarna jag sett. Ljuvliga att arbeta med och dessutom som förgyller varje morgon när de används.Mina vackra matchande borstar, från vänster nr 8 concealer brush, nr 12 Mineral makeup brush, nr 11 Stippler brush, nr 7 shader brush rund (kan liknas vid Mac s klassiska 217) och nr 16 Shader brush fluffy round.


Med dessa fem borstar kan man täcka de flesta behoven för både ansiktet och ögonen.
Älskar att använda dessa. Den fina mineral foundation borsten, nr 12 är så fin och kompakt att den är en dröm att använda t ex till min Jane Iredale Pure Pressed Base foundation.
Stipple brush nr 11 har jag framförallt när jag lägger på rouge eller highlighter och den gör ett makalöst fint jobb, det blir otroligt naturligt resultat med denna borste.
Den sista borsten jag köpte är nr 17 Shader brush som är en motsvarighet till Mac:s nr 217 borste. Ska ta fram båda senare och visa på tex Instagram om ni är nyfikna. Denna är perfekt att använda för att lägga skugga på hela ögonlocket, sota eller helt enkelt få till en perfekt övergång mellan olika skuggor.Visst blir man glad bara av att titta på dessa?
Så fina såväl till vardags- som till festsminkningen.Sen har jag en del produkter som jag tänkte prata mer om men det får bli nästa vecka :-)
Hoppas ni alla haft en fin helg trots det dåliga vädret.

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Du leder mig i fördärvet nu måste jag ju köpa fler :)
  Det enda bekymret jag haft är att nr 13 är för mjuk för Mac´s rouge, har du märkt något liknande när du använt dina borstar ?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria,
   Nej, jag tycker de är perfekta för det de ska göra. Har en rouge borste från Sensai som jag älskar så jag kan inte utala mig om nr 13 som jag antar är Jacks Beauty Line borste för rouge. Själv gillar jag mjuka rouge borstar, lättare att få en skir, naturlig applicering då som kan byggas upp.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER