torsdag 9 juni 2016

LJUVLIGA PENSLAR FRÅN JACKS BEAUTY LINE

Idag ska jag tipsa om några helt fantastiska sminkborstar som både är vackra, gör jobbet och dessutom bidrar till något gott. Jacks Beauty Line finns att köpa lite här och var men jag slog till på mina hos eleven.se som hade en 15% rabatt för några veckor sedan.


Dessa är fantastiska borstar att arbeta med och dessutom så vackra, som små konstverk. Man blir glad varje gång man använder dessa. Så här beskrivs tanken bakom dessa borstar samt tillverkning av dem:

"Dessa sminkborstar skapas i nära samarbete med ''KLIK'' i Berlin som uppmuntrar och stödjer hemlösa barn och ungdomar. Tillsammans med teamet på Jacks Beauty Line skapas borstarna i workshops. Deltagarna kan tjäna pengar och samtidigt introduceras till strukturer på ett lekfullt, kreativt sätt. Borstarna handmålas individuellt med akrylfärg, och därför är ingen borste den andre lik - du kan därför köpa samma borste två gånger, men utseendet är inte detsamma!"


"Jacks Beauty Line har ett sortiment av färgglada, iögonfallande sminkborstar som är lätta att hitta i necessären, de är idealiska både att använda hemma eller för professionella makeup-artister när de är på jobb. Borstarna är gjorda av lokalt, återvunnet trä och har en guldpläterad hylsa. Dess borst är till största delen vegansk, och passar därför även till personer med känslig hy. Jacks Beauty Line-borstarna är individuellt handmålade med inspiration av riktiga målarborstar och traditionellt handgjorda i Tyskland, designade av makeup-artisten Miriam Jacks."


Så till själva borstarna jag har: Concealer borsten nr 8 och Shader Brush fluffy round nr 16. De används dagligen sen de inhandlades. Concealer borsten är en av de bästa jag testat eftersom den har en blandning av syntet och naturliga gethår. Den gör mitt arbete som mycket enklare och jag får en fantastisk finish när jag använder till concealer under ögonen. 
Shader brush använder jag till att lägga ögonskugga på hela locket samt till blending. Man får perfekt resultat och det går snabbt och enkelt att lägga en snygg ögon makeup med denna. Tillverkas av 100% gethår så den tar upp perfekt mängd skugga och suddar ut alla linjer och kanter snabbt.Det är dyra borstar (mellan 210-510 kronor) men då de stödjer ett gott syfte och tillverkas i Tyskland för hand kan jag definitivt acceptera och leva med prislappen. De är min vardagslyx och jag hoppas kunna köpa på mig fler längre fram. Bland annat är jag väldigt sugen på Mineral Makeup brusch nr 12 och deras fina Make-Up Stippler Brush nr 11.


Hur är det mer er, satsar ni på bra och fina borstar eller använder ni mer prisvärda, massproducerade borstar som Real Techniques, Sigma, etc? Själv älskar jag fina verktyg, så bra och fina borstar är en viktig del i min makeuprutin och något jag gärna lägger pengar på. Har en del japanska borstar (inkl från Sensai) och även några från Rea Morris som jag älskar. Det är stor skillnad på att använda bra borstar när man lägger sin makeup tycker jag. Jag ska dock erkänna att jag också har en hel del billigare borstar samt en hel del från Mac som var de första lite dyrare sminkborstar jag inversterade i och som hållit i minst 20 år. Om man bara är rädd om sina borstar kan de hålla i många år och då är de en billig investering :-)

Hoppas ni har en fin vecka.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER