måndag 6 juni 2016

MINA FAVORITPRODUKTER FRÅN ACASIAS SHOP & RABATTTIPS!

Ikväll ska jag tipsa om mina absoluta produkter från Acasias shop. Tre stycken absoluta favoriter har jag därifrån, den ena har jag typ hamstrat 3 styckena av hemma, så bra är den produkten. 


Här ser ni Intensive Lifting Massage Mask, Hyaloron Plus Serum och Wonder pearls.


Wonder Pearls tror jag de flesta av er som följt bloggen känner till men de har sin givna plats bland mina favoritprodukter. Denna mineral foundation är fantastisk, på riktigt! Denna har jag hamstrat fler av, har minst 2-3 stycken hemma som är oöppnade :-)

Wonder Pearls är det första enastående anti-aging mineralpudret som innehåller mikroniserade pärlor. Wonder Pearls innehåller naturliga mineraler och krossade pärlor som stimulerar cellförnyelsen, förminskar porer och skyddar huden mot yttre påfrestningar och tillåter huden att andas. Det rena naturliga pärlpudret ger näring och skyddar huden samt bromsar det naturliga åldrande och ger huden ett ungdomligt och fräscht utseende. Wonder Pearls finns i 6 olika nyanser. 

Detta puder är fantastisk, på alla sätt. Det ger massor av lyster och dessutom täcker det bra.
Detta är min absoluta favoritpuder som jag alltid avslutar min sminkning med.
Jag har den i nyanserna 1 (på vintern) och 2 (på sommaren).Den nya högeffektiva formulan innehåller små, stora och sammanbundna molekyler som förser huden optimalt med fukt! Masken innehåller en mängd florasomepärlor som du masserar in i huden för ökad effekt. Intensiv Lifting Mask är helt unik i sitt slag.
Innehåller inga kemiska konserveringsmedel, mineraloljor eller PEG.


Man applicera masken på rengjord hud (ansikte, hals och dekolletage) och låter verka i cirka 15 minuter. Man kan sedna massera in resterna av masken tills florasomepärlorna har sugits upp helt. För att den intensiva verkan hos toxSKINCARE Intensive Lifting Massage Mask ska komma till sin fulla rätt bör masken inte tvättas av eller tas bort. Jag brukar använda denna som är kvällsmask, så jag lägger den på kvällen och sen sover jag med den på.

På morgonen är min hy otroligt fin och plumpad.Det är de små rosa kornen som gör tricket :-)


Detta serum: Dr Temt Hyaluron Plus Serum är en ny bekantskap som jag bara är så glad för.
Denna ger min hy massor av fukt. 


Eftersom hudens naturliga produktion av hyaluronsyra, kollagen och coenzym Q10 minskar från ca 23 års ålder, bidrar en extern applikation av dessa näringsämnen med att fylla på huden, och gör den omedelbart fastare och mer strålande. Kombinationen av dessa tre viktigaste ingredienserna hjälper huden genom att snabbt minska fina linjer i de hudområden som du vill behandla. Huden ser bättre och yngre ut. Denna ger snabb spänst och fuktighet till huden. Man känner en direkt skillnad på huden efter bara 4-5 dagar. Detta serum kommer jag definitivt att ha i mitt badrumskåp framöver. 


Jag täkte även tipsa om att Just IDAG på vår Nationaldag har Acasia Shop 25% rabatt på alla sina produkter så in och testa om ni är nyfikna på någon av dessa fantastiska produkter eller t ex Magic Lashes som är min absoluta favorit bland ögonfransnäring :-)
Koden är "happyshopping".

Hoppas ni haft en fin helg, det har jag haft :-)

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER