söndag 12 juni 2016

VITA LIBERATA - BRUN UTAN SOL PRODUKTER

Nu har sommaren kommit för att stanna känns det som. Idag har jag dessutom fyllt år så jag har haft tid att pyssla om mig själv. Jag har då passat på att testa lite nya BUS-produkter från Vita Liberala. Jag har provat Self Tandning Anti-Age Serum och Marula Dry Oil.


Först ut är Marula Dry Oil Self Tan spf 50. Detta är alltså en produkt som egentligen är 3 produkter i 1. Så här beskrivs den på Eleven.se som just nu dessutom har en kampanj på Vita Liberata:

Vita Liberata pHenomenal Marula Self Tan Oil with SPF 50 - en brun-utan-sol med SPF 50! Denna lyxiga brun-utan-sol torrolja ger en subtil färg för en omedelbar färgboost utan fläckar. Denna torrolja erbjuder en gradvis solbränna i upp till 10 dagar med byggbar färg så du kan anpassa nyansen efter just dina behov. Makromolekyl kemisk SPF penetrerar inte hudens lager utan ger ett skydd ovanpå, medan anti-age extrakt hjälper till att vårda och ge näring. 
Den har en 3-i-1 formula där marulaolja vårdar huden, ekocertifierad DHA ger en solkysst look och brett spektrum SPF 50 skyddar huden. 
  • Moisture Locking System - för upp till 72 timmars återfuktning. 
  • Brett spektrum SPF 50.


Så till min upplevelse av denna produkt som helt enkelt låter makalös. Jag ska vara helt ärlig, i början när jag försökte applicera denna första gången för någon vecka sen med enbart händerna, blev det total katastrof. Mina händer blev svarta, färgen på benen blev smutsbrun och randig och någon större brun-utan-sol effekt uteblev. Jag kan säga att jag var grymt besviken första gången den testades.
Fina Katarina på Vita Liberata som skickade dessa pressprover till mig och jag mailade fram och tillbaka och ett av de bästa tipsen jag fick var att ta mindre mängd och att applicera denna med en BUS-vante. VILKEN SKILLNAD DET BLEV! Denna torrolja är en fantastisk produkt men den kräver tålamod och helt klart en BUS-vante för bra resultat. Man måste applicera små mängder och jobba in det i huden. Ska man ta det på benen tar det ett tag att få till det men resultatet blir fint och naturligt. Denna produkt ger verkligen ett fint glow, ger en naturlig färg successivt
 och går snabbt in i huden.Vita Liberata Selt Tanning Anti-Age Serum är min absoluta favoritprodukt av det jag testat från Vita Liberata. Denna är LJUVLIG på alla sätt!! Så här beskrivs den på Eleven.se:

Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum - ett ljuvligt brun-utan-sol serum med anti-aging egenskaper för ansiktet, för en fantastisk solkysst look med naturlig finish. 
Detta serum är berikad med aktiva anti-age ingredienser som hjälper till att ge en fastare känsla till huden samtidigt som huden får en vacker solkysst look. Serumet hjälper vid regelbunden användning till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor, samtidigt som huden blir vårdad. 
Fri från parabener, sulfater & ftalater.

Detta serum doftar för det första LJUVLIGT, går ögonblickligen in i huden, gör huden silkeslen, ger efter 1 veckas användning en diskret, fin, naturlig färg till ansiktet. Det jag framförallt gillar är att det är ett effektivt serum som min hy mår väldigt bra av, denna använder jag på dagarna och så har jag Transderma serumet på kvällarna. Kan verkligen rekommendera denna, dock inte om ni vill ha en snabb brun-utan-sol effekt då denna tar tid att bygga upp. 

Som avslutning bjuder jag på en bild av födelsedagstårtan som jag och min yngsta Sessa delade på idag, hon hade kalas och jag fyllde år :-) Hon älskar denna sockerkaka med svag citronsmak så denna vill hon att jag bakar när hon fyller år eller har kalas hemma :-)

Hoppas ni alla haft en fin helg!

KRAM!!1 kommentar:

  1. GRATTIS på födelsedagen.
    Åker nattågen Göteborg till Umeå p.g.a. flygstrejken.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER