torsdag 4 augusti 2016

MIN EGEN KOMPONERADE ÖGONSKUGGSPALETT FRÅN MAKEUP GEEK

Idag ska jag bjuda på min absoluta favorit palett, denna har jag själv skapat med en Z-palett och lösa skuggor från Makeup geek. Mina absoluta favoritskuggor för stunden, har använt dessa non-stop sen jag upptäckt dessa. Make-up geek är ett prisvärt märke som har otroligt pigmenterade ögonskuggor. Färgerna är LJUVLIGA och pigmenten är magiska, sitter minst i 6-7 timmar.


Blir perfekt med mina vackra borstar från Jacks Beauty Line ;-)Färgerna, särskilt de bruna och guldiga är mina absoluta favoriter!! Så vackra.Här ser ni vad alla färgerna heter. Mina absoluta favoriter bland dessa är: För basen Mirage, Shimma Shimma och Peach Smoothie. När det gäller att lyfta ögat och ge det djup, använder jag dessa nyanser i "the crease" och på ögonlocket: Cosmopolitan (som är magisk), Sin City (som jag inte kan leva utan), samt Cocoa Bear (som är en matt rödbrun ögonskugga som jag inte hittat någon annanstans). Övriga nyanser är perfekta att komplettera och variera sminkningen med.
Här ser ni swatches på alla färgerna. Jag började med de första översta färgerna och började med Barcelona, närmast handen, sedan samma princip med andra och tredje raden så den sista färgen närmast armvecket är alltså ROULETTE.
Tänk på att jag endast dragit fingret i ögonskuggorna och sedan dragit fingret på armen (utan primer eller någon annat under), så bra pigment är det!


Har ni testat Z-palettes och Makeup Geeks ögonskuggor? Mina är köpta via Brittiska webbutiken Beauty Bay (som kanske inte blir lika oproblematiskt längre nu när de inte kommer att ingå i EU.....).  Har även köpt min Z-palette på Beauty Bay, perfekt uppfinning, där man kan samla en massa ögonskuggor i en liten smidig ask som lätt kan göras om och bytas ut, dessutom miljösmart.

Hoppas ni har haft en fin semester!
Inom kort tänkte jag dela med mig av en recension an Kylie Jenners läpp produkter, missa inte det om ni varit nyfikna på dessa ;-)

KRAM!!


1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER