onsdag 10 augusti 2016

MINA FAVORITPALETTER SOM VARIT MED I SOMMAR

Det har varit en härlig sommar och till sommarstället har jag haft med mig mina favoritpaletter som säkrat alla mina behov. Det har varit en intensiv sommar med mycket besök och utekvällar så dessa har blivit flitigt använda.Benefits fina palett med alla mina favorit rouge, Z-paletter med Makeup Geeks ögonskuggor, Kat Von D:s ögonskuggor och slutligen by Terrys sommarpalett med ögonskuggor, highlighter, bronzer och rouge. Sedan har jag även alltid med mig Charlotte Tilburys fina Filmstar Bronze and Glow. Min egen godisbutik...... :-) Mina ljuvliga ögonskuggor från Kat Von D och Makeup Geek är den bästa investeringen jag gjort :-)


By Terrys Sun Designer Palette Light and Tan har varit min favorit hela sommaren. Kan klara mig enbart denna för att sminka ögonen, ha contouring, highlighter och rouge (allt i en enda palett). Ett annat fantastiskt bra köp.Kat Von D:s ögonskuggspalett är en stor favorit med de allra finaste matta skuggorna. Mina LJUVLIGA ögonskuggor från Makeup Geek är mina absoluta favoritskuggor sedan jag upptäckte detta fina märke via Camelliss fina blogg.


Benefits fina rouge palett är en favorit och jag har verkligen njutit av den hela sommaren. Alla nyanser används och Hoola Borizer har jag använt till contouring.Detta var mina paletter, nästa inlägg kommer att handla om min hudvård i sommar och mina foundation/baser :-)
En del nytt har beställts och kommer att visas upp här senare. 
Hoppas ni haft en underbar sommar!!!

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den där Terry paletten är jag fortfarande väldigt sugen på, så fina färger <3 KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER