söndag 21 augusti 2016

MINA HUDVÅRDSPRODUKTER DENNA SOMMAR - DANIELE DE WINTER

Jag fick chansen under STHLM Beauty Week i Maj att träffa och prata med Daniele de Winter som är grundare av Daniele de Winter som är exklusiv och ekologisk hudvård som arbetar med huden från insidan och ut. Daniel arbetar mycket med vitaminer och kosttillskott som ska boosta och tillföra en mängd positiva effekter till huden. Jag har fått även två olika kurer som ska testas ordentligt innan jag recenserar dessa. 
Jag har mer och mer börjat att använda ekologisk hudvård och kosmetik då jag gillar tanken bakom dessa och att det är genomtänkta ämnen i dessa till skillnad från det mesta som man annars använder på ansiktet. Daniel de Winter finns än så länge inte i någon svensk webshop men man kan beställa direkt från  www.danieledewinter.com som skickar internationellt.  I Göteborg finns produkterna och behandlingar hos Lone Nilo på Fair Fashion Room.


Först ut är två serum och en nattkräm. Allt med detta märke andas lyx, från förpackningen till ingredienserna. Tyvärr är de flesta flaskorna tillverkade i glas vilket gör att man får vara extra försiktig med dessa i badrummet.L'Elixir Magic för ögon och ansiktet är ett ekologiskt serum som innehåller: Papaya, Honung och Aloe Vera.


Dessa två serum har jag testat hela sommaren. Ögonserumet är väldigt skön att klappa in på det tunna området men för egen del så tycker jag tyvärr denna är för tunn, jag har kompletterat med ögonkräm ovanpå. Serumet för ansiktet däremot är jag extremt förtjust i, den är tunn men går snabbt in i huden och ger en direkt uppstramande effekt, rena askungeprodukten. Båda flaskor har en pimpett och de är enkla att använda och man slösar inte på många droppar åt gången då de är ytterst drygga. Älskar denna men prislappen är tyvärr ett minus med ett pris på ca 342 EURO (ca 3.400 kronor).Nattkrämen som jag provat under sommaren heter Clair de Lune och ska vara återuppbyggande och återfuktande. Den går snabbt in i huden och känns väldigt skön på kvällen. När jag vaknar känns huden len och återfuktad. Jag är väldigt nöjd med denna, doften är sådär men jag har vant mig. Ingredienserna i denna är bland annat soya protein, grön thé och organiska makadamien nötter. 
Min hy mår väldigt bra trots en intensiv sommar, jag har mindre djupa rynkor, inga kvisslor alls och min hy har varit återfuktad. Allt är bra med denna förutom kanske just priset på ca 2100 kronor och doften.

Jag har även provat ett solskydd från Daniel de Winter som heter Soleil Puré Beauty SPF 25. Detta solskydd är jag väldigt förtjust i och jag har använt den hela sommaren, den är definitivt ett av de bästa solskydd jag testat och jag kommer att njuta av den så länge den varar. Tyvärr är kostnaden hög även här, priset på 74 Euro (ca 750 kr) känns väl tilltaget.


Så här beskrivs denna på Daniel de Winters egen webshop:

"Benefits
Invisible, photostable, sweat-resistant; non-greasy formula invisibly absorbs into the skin leaving no “white trace”. Packed with antioxidants to nourish and moisturize while prov
iding fragrance and preservative free protection from the damaging rays of the sun."Det som jag var extremt nyfiken på var dessa kosttillskott: Skinergie och Beauty Shot.
Jag har fått 28 dagars prover och har endast testat en gång så dessa får jag återkoppla till senare. Jag gillar dock hela konceptet och tanken bakom dessa, dvs vi behöver ta hand om vår hy från insidan såväl som på utsidan.


Jag hoppas ni alla haft en fin sommar och jag ska försöka få till mer tid till bloggen så jag kan uppdatera er med allt nytt som testats denna sommar :-)

Har ni testat detta märke eller hört talas om den innan. Vad tycker ni om ekologisk hudvård?
Ha en fin söndag.

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag använder eko: Estelke&Thild som jag gillar. Varför är Winter så dyrt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria, jag tycker också om Estelle & Thild de har bra produkter och prisvärda! Vet inte varför Daniele de Winter är så mycket dyrare. Vet att de är ett exklusivt märke som började som ett SPA märke i Monaco och sedan på exklusiva resort mer vet jag inte. Synd för produkterna är väldigt bra.
   Kram!!

   Radera
 2. Hej
  Alltid kul med nya hudvårdsprodukter men denna gången avskräcker nog priset mig :)
  Själv har jag snöat in på Filorga efter att ha varit en Kanebo tjej i alla år. Gillar Filorga och tycker mig se skillnad.
  Må så gott

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER