fredag 4 augusti 2017

NO 7 HUDVÅRD - LIFT & LUMINATE

Någon gång i juni när jag mådde som sämst fick jag detta fina paket från Vass PR-byrå med nyheter från No7. No7 är ju det engelska märket som var omåttligt populära för ett par år sedan när de hade fått fram ett prisvärt serum som fick en massa beröm och hade dessutom bevisad effekt. Serumet har uppdaterats sen dess och denna som finns i detta paket har blivit anpassat särskilt för en mogen hy som behöver lite mer spänst och lyster.


I det vackra paketet jag fick hem fanns dag-, nattkräm, serum och ögonkräm.
I sommar har jag flitigt använt serumet och ögonkrämen. Jag har provat dag-och nattkrämen men det är serumet och den lätta ögonkrämen som jag fastnat för. Serumets långvariga effekter kan jag inte uttala mig om men den är ljuvlig att ha som primer under makeup. Den ger en fin slät yta att arbeta med och den går snabbt in i huden. Ögonkrämen är ganska lätt i konsistensen och är den jag använder på morgonen, på kvällen vill jag ha lite tjockare och mer effektiv ögonkräm. Ögonkrämen svalkar något, går lätt in i huden och ger fukt åt ett trött ögat. Den är inte klibbig eller oljig så det är enkelt att sedan fortsätta med sminkningen ovanpå denna.Dag-och nattkräm är relativt lätta i konsistensen, jag ska vara ärlig och erkänna att jag endast använt dessa under 2-3 veckor innan jag gick tillbaka till mina favoriter från Acasia Hudvård (24-hour Cream) och M Picaut (Skin Perfecting Moisturizer). Har man använt dessa två andra märken är det svårt att byta. Det är inget fel på dessa krämer, de fungerar bra och gör det de ska.Har ni provat No7? Gillar ni deras produkter?
Hoppas ni har det bra.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER