måndag 5 februari 2018

EN MASCARA MED WOW EFFEKT - ESTÉE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME

Mascara är den bästsäljande kosmetikprodukten i världen och det finns en anledning till det. Mascara ger omedelbar effekt, öppnar upp ögat och ger ett piggare intryck. Den är enkelt att använda och torkar ut relativt snabbt (inom 3-6 mån beroende på hur mycket man använder dem). Jag älskar att testa nya mascaror men för tillfället har jag mest använt IT Cosmetics Superhero mascara samt två olika sorters mascaror från KIKO. Ja, jag använder minst två olika mascaror varje morgon, oftast en som förlänger och en som ger volym.


Häromdagen fick jag tips om att testa Estée Lauders mascaror och jag kom på att jag faktiskt hade en sådan oöppnad mascara hemma som jag ännu inte testat. Mascara jag testade heter Sumptuous Extreme Mascara. Den ska förlänga men samtidigt bygga upp volym.


Borsten imponerade inte direkt vid första anblick men vänta bara tills ni får se förre och efter bilder. Jag säger bara WOW, denna mascara imponerade stort, enda minuset är om man gråter och den råkar rinna in i ögat....då svider det rejält kan jag tala om.


Första bilden är på mitt vänsteröga utan mascara, jag ni ser inga imponerande fransar, dock har Magic Lashes och Velver lashes från Combinal gjort underverk för mina fransar (ni kommer att se strax). Utan mascara ser dessa inte mycket ut för världen men vänta bara....


Här ser ni högerögat med Sumptuous Extreme mascara på (tre lager) och ni ser vilket skillnad den gör. Den förlänger, bygger volym och böjer fransarna (och håller böjen). Det här är verkligen en WOW-effekt mascara och jag slipper arbeta med två olika mascaror för att få längd och volym (samt böj) på mina fransar. Det här är en vinnare, jag ska dock göra en disclaimer: jag vet dock inte om denna smular under dagen då jag grät bort denna någon timme efter applicering men fram tills dess var jag ursnygg på ena ögat :-)


Hoppas ni haft en bra start på veckan. Min helg var ingen vidare så jag har faktiskt längtat till måndag (dock fick jag migrän och feber samtidigt idag). Ny vecka, nya möjligheter, det gäller att resa sig upp igen när livet slår ner en. 

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER