onsdag 7 februari 2018

KIKO MILANO HIGHLIGHTER - SÅ SNYGGA!!

Nu när Kiko Milano hade sin utförsäljning i januari då de stängde sina fysiska butiker i Sverige köpte jag med mig allt fint jag kom över. Några av de produkter som jag köpte var dessa två highlighters, en i krämform och en i puderform. Som ni vet älskar jag Kikos produkter, dessa highlighters är inga undantag.


Puderhighlightern använder jag främst på ögonen som skugga och även ibland över näsryggen. Den ger ett vackert och diskret skimmer.


Första bilden på min hand visar krämsticket med den ljusa highlightern.


Här på bilden under ser ni pudervarianten överst och sticket underst.


Om ni åker utomlands eller köper via nätet så kan jag varmt rekommendera er att testa ögonskuggorna, rouge och deras highlighters. Man får mycket för pengarna med dessa och jag behöver inte köpa några fler highlighters på några år inser jag nu när jag inventerar mitt sminkförråd :-)
Hoppas ni har en bra vecka, själv har jag legat hemma utslagen i influensan under hela veckan....och migrän på det.....har sällan mått så dåligt i vuxen ålder. Usch!
Ta hand om er.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER