söndag 4 februari 2018

SNOWCRYSTAL CUSTOM COLOUR SYSTEM

Idag kommer äntligen ett inlägg. Livet har inte varit enkel på sista tiden. Min ena kollega på jobbet åkte iväg på semester och arbetsbördan har varit olidlig dessa dagar. Jag har dessutom fokuserat på att vara en närvarande mamma när jag kommit hem från jobbet så något bloggande har det inte blivit. Jag ber om ursäkt för att jag varit dålig på att blogga denna vecka.

Under Daisy Beauty Expo fick vi med oss pressprover på Snowcrystals kosmetik som kommer i en väldigt smart förpackning där man klickar in sitt rouge, puder, foundation eller bronzer och har precis de färger och nyanser man behöver.Vi fick med oss en kombo med rouge och bronzer. Mina är i de varma tonerna, man kan nämligen välja mellan kalla, varma eller neutrala toner. Jag gillar idé men detta klicksystem där man själv sätter ihop sina färger och nyanser efter  tex säsong eller humör.


Kvalitén på dessa är väldigt hög. De har ett hållbart resultat, är enkla att applicera (dvs de smälter fint in med övrigt underlag) och ser naturliga ut på huden. Jag har använt dessa sen vi fick dem och jag är väldigt nöjd med dessa. Vet ej om jag vågar testat foundation då den endast ska vara lätt till medeltäckande och jag gillar mer täckning på min foundation men deras highlighter är jag sugen på att testa nästa gång och kanske skaffa fler rouge och bronzer nyanser.

Mina nyanser är i Warm 1, Frazil och Droplet.


Priserna på dessa är överkomliga och känns väldigt prisvärt för den kvalité man får. 379 kronor kostar dessa två inkl asken som kan återanvändas, separat blushers/bronzers kostar 145 kr/st och 

Jag hoppas ni har haft en fin helg!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER