tisdag 6 februari 2018

PÜR MINERALS ÖGONPENNOR

För ett tag sedan hittade jag dessa fina pennor från Pür Minerals som legat lite halvt oprövade hemma. Förra veckan hittade jag dem i en låda och bestämde mig för att prova dem. De kommer så här i ett paket om 4 stycken. Det är en krämögonskugga och en eyeliner i varje.Ögonskuggorna är väldigt neutrala och sitter som berget när de väl torkat in. Gillar den mjuka krämiga konsistensen på dessa pennor och även eyelinern är krämig och väldigt enkel att få till snyggt på ögat. 


Här har jag swatchat samtliga pennor på handen, två av dessa som ni ser är ganska lika på handen men den ena är guldig och brun medan den andra är mer vitbeige och svart. När det gäller den blåa varianten använder jag bara själva eyelinern, men den eyelinern är sjukt snygg.


Överlag är jag väldigt förtjust i Pür Minerals smink, deras bas är fantastisk liksom deras nya puderconcealer. Har ni testat Pür Mineral? Vilken är eran favoritprodukt?
Hoppas ni har en bra vecka. Själv ligger jag hemma sjuk i feber, hosta och migrän....perfekt kombo.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER