tisdag 27 februari 2018

TESTAR NYA FOUNDATIONS - DIOR FOREVER UNDERCOVER 24H FULL COVERAGE

Den sista månaden har jag fått testa en mängd nya foundations, många väldigt bra och med lite tur kanske min nya HG foundation. Först ut är Diors nya Forever Fullcover 24H Coverage foundation och den nya concealern i samma serie. Min foundation är färg 021 och concealer i nyans 020.
Denna flytande foundation ger full täckning i 24 timmar och kombinerar maximal kontroll av huden med en naturlig matt finish. Tack vare sin flytande textur och höga koncentration av pigment korrigerar Diorskin Forever Undercover Foundation hyn, t ex pigmenteringar. Finishen är matt men naturlig, man kan skippa pudret efteråt.  Resultatet håller hela dagen.


Jag gillar denna foundation mer än själva concealern, concealern håller i ca 3-4 timmar och sedan bleknar den medans foundationen håller i minst 8 timmar.


Här ser ni lite swatches på först ut foundationen och längre ner concealern.


Här ser ni concealern.


Jag gillar denna foundation, den är inte heltäckande, inte på mina pigmenteringar men den är nästan den bästa jag testat hitintills. Jag gillar finishen på denna och att den håller relativt länge på huden utan att lägga sig i linjer. Om ni har chansen testa ett prov av denna tycker jag ni ska testa den.

Hoppas ni har en fin sportlovsvecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER