fredag 19 september 2014

HAVSLUFT, SMINKTIPS & BESÖKSTOPPEN

Idag har jag tagit ledigt från jobbet och är på sommarstället. Jag andas in havsluft och tittar på havet, njuter av det vackra vädret och känner mig tacksam över allt som finns i mitt liv. Jag ska försöka visa lite bilder senare på vårt underbara sommarställe som är alldeles nytt, inköp i höst och som är en dröm som gått i uppfyllelse för vår lilla familj. Idag tänkte jag även be ER, mina fina läsare, om hjälp med att rösta på min blogg (om ni gillar den alltså) inne hos Besökstoppen så jag har chansen att bli "veckans blogg" (under högerspalten inne på Besökstoppen ser ni 5 bloggar som är nominerade och som har chansen att bli veckans blogg). Jag hade blivit väldigt glad om ni ville rösta på bloggen :-)Alldeles utanför fönstret ser jag havet från vårt nya sommarställe, med en alldeles magisk utsikt.


Och vilken solnedgång, alldeles utanför fönstret.


Imorgon blir det sminktips på ett väldigt bra och prisvärt mineral make-up märke från USA.
Kanske hinner jag även lägga upp fler bilder på fina sommarstället. Vi får se det ska pysslas en hel del under morgondagen så vi får se hur mycket som det hinner bloggas :-)
Ha nu en fin helg och ta hand om er.

KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Jag har röstat på dig.
  Vilka fina bilder från sommarstället.
  Ha en fin helg.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så underbart härligt för er och jag kan nästan känna havsluften genom datorn.
  kram!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis!!! <3 Underbart att få ha möjligheten att ha ett fritidshus ute i vår vackra skärgård! Hoppas ni får många år av höstmys där och härliga sommardagar där man kan vila fr stadens stress! Ska gå in o rösta på dig! :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med ett landställe. Nyfiken var ni har det men förstår att du inte vill skriva dt. Vi har funderat i massor av år på om vi ska ha ett eget igen. Klart jag röstar! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Självklart röstar jag på dig. Jag har läst din blogg i några månader nu och jag tycker väldigt mycket om den. Trots att vi inte alls har samma storlek (jag är betydligt större än dig) och inte har samma ekonomi får jag ändå väldigt mycket inspiration och tankar om hur jag kan klä mig. Jag har upptäckt butiker jag aldrig hade hört talas om innan. Så fortsätt skriva en bra och tänkvärd blogg. Jag tycker särskilt om att din blogg inte innehåller massa med vikttips eller liknande, skönt att få läsa om mode befriat från sådant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia! Det värmer så att höra dina fina ord!
   Kram!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER