lördag 13 september 2014

MITT KÖP FRÅN OLEANAS HÖSTKOLLEKTION & MER BILDER PÅ CHANELS FOUNDATION

Livet blir inte alltid som man planerat. Tyvärr blev det ingen kräftskiva, pga av sjukdom, så det blev en helt oplanerad dag istället. Nu när vädret är så fint ska vi tjejer ut i skogen och leta svamp. Innan dess hann jag sminka mig och planera inför festen som nu helt enkelt får vänta till nästa år. Idag ska jag visa mitt köp då jag var på Oleanas event i veckan samt hur fint Chanels olika foundation samspelar med varandra.Den vackra Oleana koftan köpte jag i våras och nu kompletterade jag med den vackra kjolen som precis kommit in i butik. Min är i storlek L då jag vill ha mina kjolar rymliga.
Jag testade även att ha denna under min Davida poncho.


Halsbandet inhandlades också i Oleana & Friends fina butik under eventet då den passar så fint med den gråa koftan och kjolen men även perfekt till svarta plagg. Halsbandet som kommer från Kazuri är unikt, handgjort och tillverkas av ett kvinnokollektiv i Kenya som bidra till att stärka kvinnor ställning. På bilderna nedan som är tagna i dagsljus kan man hur fin lyster huden fått och hur naturligt det ändå ser ut. Jag har provat att ha Vitalumiere Aqua Foundation (färg 30) som jag fick som prov med mig hem under den fina Vitalumère Loose powder foundation (färg 30) som jag visade upp igår. Här har jag inte använt den vita kabukibordetn utan jag har lagt pudret med en stor puderborste.Huden har en otrolig lyster och ser helt naturlig ut, nästan osminkad (fast utan en massa skavanker).
Ni ser hur den trollar bort missfärgningar och rynkor på det mest otroliga viss.
Man blir nästan 10 år yngre med denna :-) Jag är så otroligt nöjd med detta vackra puder och får fundera på om nästa foundation ska bli Chanels Vitalumiere Aqua :-)Hoppas ni har en fin helg och att vädret är lika fint som här :-)
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Så OTROLIGT snyggt !!!! :-D Du är helt fantastisk på att kombinera färg och mönster och detta var ngt av det snyggaste jag sett i höst !

    Karin i Stockholm

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Karin för din fina kommentar! Värmer att höra att du gillade inlägget. Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER