lördag 20 september 2014

LUCY MINERALS & LITE MER BILDER FRÅN SOMMARSTÄLLET

Jag lovade igår att tipsa om ett nytt mineral make-up märke som jag upptäckt, den heter Lucy Minerals och är ett av de bästa mineralpuder som jag testat, dessutom är dessa otroligt prisvärda. De är fria från Bismuth som många är känsliga mot. Detta är ett av de mest täckande mineral foundations jag testat och som dessutom INTE lägger sig i rynkor och fina linjer. Håller minst 8 timmar och är extremt behaglig på huden. Älskar det faktum att man för 2,50 USD kan beställa små provburkar med 5 gram av de olika färgerna så man kan hitta sin perfekta färg.


Jag har testat två olika nynaser på foundationen, de två färger som jag efter att ha beställt fyra olika nyanser tyckte var bäst på mig. Jag beställde även Finishing pudret och ett rouge. Jag gillar att dessa foundation har en fin gul underton som passar perfekt till min hy som är ganska blek men med gula inslag. Rouget är ganska pigmentrikt så man får vara försiktig när man lägger denna så det inte blir för mycket. Själva finishing pudret är matt och gör att make-upen håller sig snygg hela dagen. Den är inte så finpudrig som by Terry eller BareMinerals egen men jag tycker den gör ett fantastiskt jobb med att hålla min make-up på plats och dessutom matt.


Här ser ni hur naturlig pudret ser ut på och att den täcker på ett naturligt sätt.Burkarna är inte så eleganta men det är innehållet som räknas och själva insidan är väldigt bra, den har en vridmekanism som gör att man inte slösar med pudret.

 Frakten på 7 USD är även den överkomlig så jag kan varmt rekommendera er att testa detta puder om ni vill ha bra täckning och bra råvaror för en billig peng. Det tar ett tag med frakten men det är värt det tycker jag :-)Måste även rekommendera detta underbara doftljus från & Other Stories men en underbar doft för 199 kronor. Kupan är från Åhlens och kostar 70 kronor.


Bilder från vår underbara nya trädgård.


En äkta gammeldags trädgård :-)Och egna vindruvor….bara det liksom.

Ett drömställe helt enkelt. Sagolikt och balsam för själen.
Hoppas även ni har en fin helg och gå gärna in och rösta på Besökstoppen på min blogg, skulle bli så glad om ni gjorde det ;-)
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Ser ljuvligt ut i nya trädgården - väldigt nyfiken 😉
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack för sminktipset, är ju urusel själv på det hör med smink o hudvårdsprodukter så jag suger åt mig allt som du tipsar om. Röstar på dig varje dag fina du. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Du är alltid snygg på dina bilder så jag tror inte alls på att du är urusel på smink och hudvård men jag är glad att du gillar mina tips :-) Tack också för röstningen på Besökstoppen, hade varit roligt att få lite nya läsare :-)
   KRAM!!

   Radera
 3. Men åååh vilka fantastiskt fina bilder på nya fritidshuset! Helt underbart att ha möjligheten att ge detta till barnen och hela familjen för flera år framöver! Detta är du sååå värd finaste du! <3
  Jätteroligt tips om smink! Bismuth kliar på mig, så nu blev jag ju väldigt sugen att prova! :)
  Röstat på dig! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Tackar för tips på hudvård och smink! Å vilka under bara bilder från ert sommarställe, här drömmer jag om ett eget sånt ställe... Kram Suss

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER