onsdag 10 september 2014

OLEANAS EVENT DEL 2 - OLEANA HÖST/VINTER 2014

Här kommer nu del 2 av Oleana & Friends fina event igår i Stockholm där den fina Hannah dansade in hösten och vinterns mode. Otroligt effektfullt och inspirerande. Jag samlar ju sen innan på Oleanas vackra koftor och silkesaccessoarer så mitt hjärta brinner lite extra för dessa plagg. Kollektionen som visades upp igår var superfin. Jag låter bilderna tala. Samtliga plagg som Hannah visar kommer från Oleanas senaste kollektion och speciellt de stickade kjolarna föll jag för. Koftorna älskar jag men där har svårt att bestämma mig för vilken som jag gillar bäst.
Hon är så fantastisk talangfull och kläderna kommer till sin rätta på ett helt annat sätt så här. Kjolen är to-die-for!!!
 Fina Jennic som driver butiken tillsammans med sin mamma hade en av mina favoritkoftor på sig ;-)
Så fin, liksom den nya koftan som hon håller i.


Om ni blev sugna på något av plaggen kan ni alltid kontakta Oleana & Friends och fråga efter priser, storlek, etc. De skickar om ni verkligen vill ha något av dessa fina plagg och inte kan ta er till deras fina butik. Äkta hantverk och riktiga konstverk som är tidlösa, det är Oleanas plagg det!!
Det var allt för mig, hoppas ni gillade bilderna och inspirationen.
Ha en fin kväll!!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER