fredag 12 september 2014

DAGENS OUTFIT OCH EN NY UNDERBAR FOUNDATION FRÅN CHANEL

Åh, så skönt med fredag och helg! Denna helg blir dessutom en viktig helg för Sverige och alla vi som bor i detta vackra land. Det ska röstas och jag vet jag ska rösta på, jag har värderingar med mig hemifrån som färgat mig men framförallt har jag gjort ett eget val utifrån mina egna värderingar och vad jag själv tycker är viktigast i en ideologi hos det parti som jag väljer. Sen är det viktigt att det partiet som ska förvalta mitt förtroende representeras av individer och politiker som jag kan respektera och som ska kunna spegla mina ideal. Det blir ett viktigt val men tyvärr tror jag att de mörka krafterna som härjar i Europa kommer att växa sig starkare även här i vårt vackra land, tyvärr tror jag SD kommer att få ännu fler mandat. För att komma ifrån allt detta tunga tänkte jag istället bjuda på en dagens outfit och en "first impression" recension av Chanels nya puderfoundation: Vitalumiere Loose Powder foundation med medföljande kabukiborste.


Dagens idag är en Canna Cardigan från Odd Molly, silkesbyxor från Whyred, cashmere topp från Davida, armband från Hermès och halsband från Efva Attling.


Nu kommer vi till Chanels nya magiska puderfoundation: Vitalumère Loose Powder foundation (min är i färgen 30) som kommer tillsammans med den lilla vita (jaja, den är lite smutsig efter användning :-) kabuki borsten som bara är MAGISKT mjuk och samspelar otroligt fint med pudret.


Jag kan inte annat än att slänga lovord över denna fantastiska nya puderfoundation (och underbara borste). Den trollar verkligen bort rynkor, porer och pigmentering utan att det ser sminkat ut. Ni kommer att se bilder på hur den ser ut på huden strax. Den kan byggas upp och den ger ett helt fantastisk sken. Min hy har aldrig sett så snygg ut på senare år. Det enda stora minuset är priset, den kostar ca 730 kronor men man ska tänka på att en fin borste (en av de finaste kabuki borstar jag äger) följer med i förpackningen. Är ni med i Åhlens klubben då kan man använda rabatten som brukar komma en gång i månaden på 20% så blir det lite mer lättåtkomligt om än en otroligt lyx. 
Jag själv kommer att lägga till denna bland mina ständiga favoriter.


HÄR utan smink, "au naturelle" :-)

Här kan ni se, trots dålig belysning (inget filer) hur fin min 44-åriga hy ser ut med denna fina foundation på, så nära "flawless" som det går vid min ålder :-) Ingen concealer på, bara foundation.Ha nu en underbar HELG!! Här ska det bli kräftskiva i helgen och VAL. En intensiv och spännande helg helt enkelt. Vi ses om ni vill i helgen.

KRAM!!3 kommentarer:

 1. Självklart kommer jag att rösta imorgon....de mörka krafterna skrämmer mig.....
  Trevlig fortsättning på helgen trots utebliven kräftskiva.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om fundation. Använder du någon primer och i så fall vilken?

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia, jag har massor av olika primer. Älskar Laura Merciers primer Radiance och även Chanels Le Blanc primer.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER