lördag 27 september 2014

REVIEW/RECENSION AV BY TERRY PRODUKTER

Jag har blivit kär i by Terrys produkter, ja det är ett faktum. Jag har nu en hel del produkter hemma som blivit mina favoriter och som jag ständigt sträcker mig efter när jag ska sminka mig på morgonen. Det är ett par hudvårds produkter som jag har provat men framförallt är det by Terrys kosmetik som jag fallit för. Mina favoriter visar jag här nedan.När det gäller hudvården så jag har provat några produkter (prover) men den enda jag verkligen fallit för är denna ansiktskräm (dagkräm) från by Terry som heter Creme de Rose. Den doftar alldeles ljuvligt av rosor och huden känns återfuktad och alldeles len när man applicerar denna. Make-upen blir så mycket enklare att lägga på. Jag har bara haft denna i en vecka så jag kan inte uttala mig om de långvariga effekterna men hitintills måste jag säga att denna är min nya favorit vad gäller dagkräm. Mycket fukt och huden känns alldeles plumpad och slät när den applicerats fram tills det är läggdags.
Den kostar ca 655 kronor vilket är en del pengar men den känns väldigt drygg och den är verkligen behaglig och effektiv så då kan det vara värt den investeringen. Ni kan handla den på NK eller på nätet via Beauty the You Way, HÄR.Andra favoriter är ögonskuggorna i pennform som sitter som berget hela dagen och som har underbara färger och pigment. By Terrys Ombre Blackstar Eye Shadow är helt enkelt mina favoritögonskuggor för tillfället. Har dessa i tre olika färger (vardagsmakeup). Mina är i färgerna 4, 11 och 13 och de heter: 4 Bronze Moon, 11 Beyond Gold och 13 Brown Perfection och de kostar ca 275 kronor. Kajalen från by Terry sitter även denna hela dagen och är vattenfast, den har jag i en mörkbrun färg som heter 7 Brown Secret, kostar ca 220 kronor.


 Mina två absoluta favoriter kommer nu: det är by Terrys Touche Veloutee som är den absolut bästa concealern jag använt under ögonen och på andra ställen där det behövs. Den täcker utan att bli kakig och den lägger sig inte i de fina linjerna, dessutom håller den sig på plats hela dagen. Denna kan jag verkligen rekommendera!! Kostar ca 395 kronor men innehåller mer än dubbelt så mycket produkt  (6,5 ml) som t ex YSL Touche Eclat som bara innehåller 2,5 ml. Jag har färgen nummer 3 Beige på min som är perfekt till min ljusa olivfärgade hudton.

Nästa stora favorit är mitt finishing puder från by Terry som har det långa namnet: Hyaluronic Hydra-Powder. Denna ger verkligen ett "airbrushed" intryck och gör huden matt. Den ger en naturlig finish som håller i ca 6-7 timmar. Den är dessutom vårdande så denna kommer alltid att finnas i mitt badrumskåp. Man måste verkligen uppleva denna, på NK är denna ständigt slut, så populär är den.
Borsten som jag använder till att lägga på denna är den supermjuka och sköna borsten från IDUN som är tillverkad av syntetiska fibrer. Bortsen är kompakt och mjuk vilket gör att pudret lägger sig perfekt på ansiktet.


Mitt fina mobilskal till min Iphone 5 finns för 98 kronor att köpa hos Glitter :-)
Nu kommer det att bli betydligt mer tid till bloggen och fotograferandet.
Jag har gjort ett viktigt val och nu får vi se hur saker och ting utvecklas med tiden.
Hoppas ni får en fin helg så ses vi snart på bloggen igen. 

JO, PÅ SÖNDAG BLIR DET MER BLOPPIS OCH PRISSÄNKNING AV DET SOM FINNS KVAR PÅ BLOPPIS SEN INNAN SÅ JAG HOPPAS NI VILL KIKA IN DÅ.

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Hej fina du! Så underbart inlägg! Älskar dina sminktips (oxå!) ;) och har provat By Terry varenda ggn jag gått in på NKs kosmetikavdelning! Kanske dax att slå till nu?! Suktar efter både pudret, concealern och ögonskuggorna. Och lite till! :) Nästa ggn får jag välja något och börja samla ihop favoriterna. De är väldigt dryga upplever jag och håller hög kvalitet, så priset blir relativt bra i slutändan ändå.
  Låter väldigt roligt att du kan få ägna mer tid till bloggen igen. Hoppas att allt löser sig på bästa sätt. Det är verkligen inte lätt att få till alla bitar i tillvaron.
  Största kramen till dig! Lotta

  SvaraRadera
 2. Spännande med det viktiga valet.....
  Kul med skönhetstipsen.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER