måndag 1 december 2014

FÖRSTA ADVENT OCH NU BÖRJAR JULMYSET

Åh, som jag längtat efter 1:a advent och julmys. Mina små Sessor har längtat ännu mer och mina julkalendrar med som inslagna presenter i öppnas av förväntansfulla små fingrar, glädjen i Sessornas ögon värmer mitt hjärta och är den bästa starten på morgonen :-) Det har blivit en STOR bloppis på bloggen och jag är helt slut. Det har pyntats och det har bakats. Vi har åkt skridskor och varit på kalas. Det är mycket som ska hinnas med innan jul, alltid samma sak varje år :-)Jag har njutit av årets glögg och lyxiga doftljus. 


Stjärnorna är upphängda i fönstren. 


Lite julpynt har börjat komma fram.
Hur gör ni för att slippa känna er julstressade? Vi har redan shoppat alla våra julklappar så vi kan koppla av och slippa julstressen på helgerna. Att baka, tända en brasa, tända några doftljus, mysa med härlig julmusik i soffan och en kopp glögg/kaffe är ren njutning. Får jag dessutom krama om Sessorna och mysa med dem blir det ännu bättre :-)
Hoppas ni får en fin start på denna vecka.

P.S. GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ MIN BLOPPIS, DET FINNS MASSOR AV FYND KVAR!! NI KOMMER DIT DIREKT OM NI KLICKAR HÄR.

KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Det är mindre stress när barnen inte längre är små utan vuxna och firar på sitt sätt.
  Vi reser ju söderut innan julhelgen.....har pyntat lite lagom men det tas ner före avfärd....inte så kul med julpynt i slutet av januari.
  Så söta träänglar, har något liknande.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag köper mina julklappar i god tid. Den första köpte jag redan i februari faktiskt, på bokrean. Annars försöker jag bara sätta mig ner och njuta, en konst som svår som någon. Jag jobbade flera år i kassan på en matbutik under december så då blev jag lite anti julen. Men nu när jag inte gör det längre känns det inte lika stressande alls.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER