måndag 15 januari 2018

DAISY BEAUTY EXPO 2018

I helgen, fredag till lördag var det Daisy Beauty Expo. Denna gången var föreläsningarna på fredagen i Tändstickspalatset och mässan på lördag var i nya lokaler på Strandvägen 7A. Allt var perfektion från början till slut. Välorganiserat och extremt givande. Lyx på hög nivå för oss beauty-fantaster som andas, testar och skriver om beauty. Ett 100-tal influensers var inbjudna till mässan där vi fick ta del av nyheter som utställare presenterade. Några var nya utställare andra har varit med förr på Daisy Beauty Expo som är den bästa beauty-mässan enligt mig. Detta måste vara den bästa mässan om man vill nå ut brett inom sociala medier.


Vi började på fredagen med ett intressant program på Tändstickspalatset där Björk&Berries, Linda Landenberg, Annemarie Börlind och GlossGods Cosmetics hade sina föredrag. Bäst där tyckte jag var Iréne von Arronet från Annemarie Börlind samt Linda Landenberg (som presenterade sig själv och sin första parfymkollektion).
På lördag var det så dags för själva mässan i nya lokaler denna gången på Strandvägen 7A. Många gamla men även nya utställare var på plats. LÓreal hade som vanligt en helt magisk monter/rum i sann parisisk anda.
Parfymrummet där PR-byrån Saether visade upp en mängd nya dofter var himmelriket för en parfymnörd som jag. Det var så härligt att gå runt och dofta på alla dessa dofter. Det enda jag saknade var att man inte hade några parfymrör med sig så man kunde ha fått prova hemma i lugn och ro.


Äntligen fick jag klämma och känne på omtalade Glossgods smink där en viss highlighter går åt som smör i solen och den ska jag försöka nu att få tag i. Där fick vi ett eget serum (från serien Skinderella) anpassat efter våra behov och hud. Så otroligt trevligt initiativ! LOVE IT.
Revlon och Elisbeth Arden hade också ett väldigt trevligt rum men fina nyheter.
En av mina favoriter var dock Depend som hade värsta lyxhörnan där man fick fransar, nya snygga bryn och naglar fixade. Riktigt lyxigt och så gulliga tjejer som arbetade där.
TIGI cosmetics, hade jag ingen aning om ens fanns! Känner väl till TIGIs hårprodukter men inte att de även har kosmetik. Provade och vi fick en fin låda med produkter hem att prova.
Annemarie Börlind kom med en av årets mest spännande nyheter, ett serum som ska skydda huden mot det blåa ljuset som vi utsätts mer och mer då vi sitter framför datorer och mobiler en stor del av våra liv. Detta är ekologisk hudvård i framkant. Det ska bli så spännande att testa denna.
En ständig favorit är ju Acasia Skincares produkter. Denna gången hade de med sig sin nya ansiktsmask, en svart ansiktsmask som heter "Start me up Sheetmask" En svart mask med Aktivt kol och Retinol (A-vitamin)Jag har redan testat den, kunde inte låta bli igår söndag efter en intensiv helg! Jag kommer med en komplett recension senare men jag kan redan nu avslöja att jag har hittat en ny favoritmask :-) Har inga bilder från deras fina monter då jag mest stod där och pratade med Anna Karin och hennes fina kollega.


Lift Me Up sheet mask som jag älskar sen innan och här under den nya masken: Start Me Up Sheet mask som jag glömde fota på eventet eftersom jag var alltför exalterad....så här har jag lånat bilder från fina KRISS som skrivit om eventet HÄR. Den nya sheet masken finns ännu inte i butik men kommer inom kort och då ska den definitivt finnas i mitt badrum :-) 


Ja, det var allt jag fick med från eventet för denna gången men jag kommer att återkomma med tester och recensioner av många av de produkter som vi fick med oss som arbetsprover. KISS (massor av makeup nyheter) och NoxiDoxi (en för mig ny fransk hudvårdsserie med fokus på att skydda huden mot föroreningar) är jag väldigt sugen på att testa och jag lovar återkomma med en recension av dessa. Det finns många fler som ska recensera och testas, bland annat Idun Minerals, Wet&Wild, Grevinnans Rum, Palina, etc men jag har tid, ett helt år fram till nästa Daisy Beauty Expo :-)

Tack finaste Kicki & Sam för ännu en helt fantastisk mässa som bara blir bättre och bättre för varje år. Tack även till alla utställare som kom dit och presenterade sina produkter och som orkade stå där och pratat hela dagen med oss beautynördar.

Hoppas ni får en fin start på veckan och att även ni haft en fin helg!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER