tisdag 23 januari 2018

EN RIKTIGT BRA SCRUB FRÅN L'ORÉAL

Under Daisy Beauty Expo fick vi med oss en del nyheter från L'Oréal Paris. Några av dessa testas just nu och en som hunnit testas under några dagar är just denna scrub som kommer i tre olika varianter måste jag faktiskt tipsa om :-)


Jag började med att testa denna Smooth Sugars GLOW Scrub för att få lite mer lyster. Jag testade att applicera den på torr hy sen fuktade jag huden och applicerade scrubben försiktigt, sedan applicerade jag mer vatten och masserade runt denna tills kornen upplöstes.
 Konsistensen är tjock, den är aningen svår att applicera men den gör verkligen det den ska. Huden blir alldeles len och jag hade definitivt mer lyster direkt efteråt. Jag gillade doften och framförallt resultatet när man applicerar denna. 


Det ska bli spännande att testa denna med Chokladsmör 
också men det får bli när jag använt upp denna scrub som ger lyster. Den med Kiwi som ska vara mer djuprengörande, den ska tonåringen testa så jag återkommer med hennes feedback snart :-)
Ett tips om ni vill testa dessa är att de är på extrapris på H&M just nu :-)

Nu ser jag fram Daisy Beauty Awards i Februari, ett av årets höjdpunkter, inbjudan kom med posten idag :-) Tjohoo, säger jag bara!

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Sockerscrubben måste jag testa. Tack för tipset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar budgettipsen! Ska bli fler sådana framöver :-)
   KRAM

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Den är ovanligt bra för det priset (ca 99 kronor) :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER