onsdag 10 januari 2018

EN FÖRSENAD ÅRSSAMMANFATTNING AV ETT ÅR JAG HELST VILL GLÖMMA

Det har tagit lång tid för mig att sätta mig ner och göra det här inlägget.....2017 har varit det värsta året i mitt liv tätt följt av 2016. året min mor dog. Jag har haft fruktansvärda år, hemska minnen och det enda som hållit mig uppe har varit de vänner jag lärt känna främst via min Beauty-blogg och mina ljuvliga Sessor som utvecklats till starka, smarta, empatiska och trygga unga damer.

Året 2017 började bra som vanligt med Daisy Beauty Expo, året händelse. Ni hittar inläggen HÄR och HÄR.


Vackra produkter, inredning, mat....allt var perfektion. Daisy Beauty Expo är verkligen platsen där alla vi Beauty influensers får tillfället att få nyheter och inspiration som räcker för hela året. 


Februari 2017, tack vare Daisy Beauty upptäckte jag detta fantastiska märke: M Picauts ekologiska lyxhudvård. Såna ljuvliga produkter som jag använt under hela året, älskar alla produkter under detta märke. Ni kan läsa mer om dessa fina produkter HÄR. Samma månad dog min far och jag tappade fotfästet än en gång för en stund.
Under Mars månad kom en fantastisk mask från Charlotte Tilbury, en torrmask som gör underverk, trots att den är TORR. Det är en fantastisk mask som jag använder vid speciella tillfällen och som kan användas minst 3-4 gånger, dvs bara den förvaras i sin påse på rätt sätt. Den plumpar och ger mitt ansikte fantastisk lyster. Ni kan läsa mer om den HÄR. Även hennes läppstift har jag samlat på mig mig under det gång året och jag passade på att tipsa om dessa på bloggen. 


Under April 2017 upptäckte jag en hel del från Tarte. Älskar detta märke och produkterna.
Ögonskuggor, rouge, concealer och foundation är bara så bra från detta märke.
Ni kan läsa mer om Tarte HÄR.


Under Maj 2017, beslutade jag mig för att skilja mig, ett väldigt tungt beslut. Jag levde i ett dött äktenskap, under många år men detta år insåg jag att mina Sessor for illa av att vara kvar i något som inte var sunt. Jag fick ihop 6 inlägg under denna månad....medans mitt äktenskap dog efter 25 år. Som tur var kom Kicki till min räddning, när jag höll på att drunkna, när jag inte visste hur jag skulle klara detta, utan föräldrar eller annan familj kvar i livet. Hon bjöd med mig på Daisy Beauty Cruise och jag fick andas ut ett tag. Jag fick ny inspiration och kraft att klara av de kommande månader.


Juni & Juli 2017 var ett styrkeprov, jag packade ihop mitt liv i lådor, 25 år, sa hejdå till sommarstället i Skåne. Renoverade och satte ihop ett nytt hem för mig och mina flickor på 4 veckor (min sommarledighet gick åt till att få ihop ett hem). Jag var ensam 4 veckor under sommaren utan mina barn och jag trodde att jag skulle dö, jag fick tvinga mig själv att gå upp på morgnarna. Jag grät så mycket varje kväll att jag på riktigt inte längre trodde att jag hade några tårar kvar. Jag dog invändigt och samtidigt hade jag mitt tuffaste jobbår någonsin, jag arbetade simultant under min hela min semester....och renoverade och inredde ett nytt hem med ett brustet hjärta.


Under augusti 2017 försökte jag komma tillbaka, mycket tack vare fantastiska vänninor som drog i mig och inte lät mig ligga kvar i sängen och bara dö invändigt. En fjuttig "Dagens Outfit" och en ny väska fick bli dagens på bloggen.
Under september 2017 försökte jag ta mig samman igen, jag började prova och recensera produkter igen. Jag testade Fenty Beauty som var den stora snackis under september. Inget som jag är superimponerad över men helt ok produkter överlag. 


Oktober var ännu en "life saver" resa, jag fick följa med på en fantastisk Daisy Beauty resa till Rom, Italien. Sol i Oktober, i Rom men en massa beauty-fantaster, det var verkligen vad jag behövde....en verklighetsflykt. Välbehövligt och en mängd nya bekantskaper. Beauty communityn har en massa smarta, starka kvinnor som ständigt imponerar på mig.


Oktober 2017, Natura Bissé upptäcktes och testades, liksom världens bästa ansiktsbehandling. Jag ändrade om hela min hudvårdsrutin, investerade i ett nytt hudvårdsmärke. En investering värd varenda krona och idag har jag redan sett resultatet av den investeringen. Så en positiv sak denna månad.


Sen kom December 2017 och allt rasade igen.....jag insåg att jag var extremt ersättlig, mitt ex som jag spenderat 25 år med hade redan valt att gå vidare i livet med en nästan 10 år yngre årsmodell (inom loppet av några månader) och dessutom levererade han detta dagarna innan jul (när han skulle ha barnen). Mina Sessor fick spendera en av mellandagarna med pappas nya flickvän. Allt rasade för mig, jag bröt samman i min ensamhet. Det som räddade mig än en gång, var mina vänninor som sträckte ut en hand, en famn och som lät mig förstå att jag inte var ensam. Alla dessa fantastiska kvinnor som räddat mig när jag inte längre trodde att jag hade någon kvar i mitt liv förutom mina barn. Systerskap är det som räddat mig, Tack! Ni vet vilka ni är och jag är för evigt tacksam för den hjälpen jag fått och för er support. I veckan blir det en ny Daisy Beauty Expo och det kommer att bli fantastiskt! Vi ses då.
2018 here I come, detta år ska bli fantastiskt!

KRAM!!


11 kommentarer:

 1. Riktiga vänner är bäst. Stor kram till dej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mollychick! Så sant så och att upptäcka att man hade vänner man inte ens förstod att man hade är ännu större :-)
   Kram

   Radera
 2. Vad fint att du har bra väninnor och Daisy Beauty.
  Kicki verkar toppen. Följer hennes blogg och de andra på D. B.
  Nu hoppas jag ditt 2018 blir ett bättre år.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Titti! Kicki är bara så bra och en sån fin människa. Alla andra kvinnor som sträckt ut en hand under denna tuffa tid är också fantastiska och jag är så tacksam över att ha dem i mitt liv. Jag får verkligen hoppas att detta är MITT år.
   KRAM!!

   Radera
 3. Oj vilken läsning. Jag känner stor empati för dig, du måste vara en fantastiskt stark kvinna. Jag har själv också haft ett jobbigt år, ibland låtsats som att det inte är så för att jag inte velat inse hur dålig min egen relation varit stundtals. Vi har dock "bara" levt ihop i 7 år. Att leva med någon i 25 år och sedan skilja sig, måste vara som att bli en helt ny människa tänker jag, som att man klonar sig själv för att sedan ta klivet ut i ett nytt liv men likadan kropp men tom insida. Det är otroligt modigt, otroligt starkt. Det här kanske låter fel men det är så typiskt män att skaffa ny relation fort. Att liksom hoppa över den jobbiga biten och bara "ersätta". Men vi kvinnor klarar oss bättre i längden, för vi sörjer och lär känna oss själva mer för varje sorg. Bygger upp styrka. Jag är helt säker på att detta år kommer bli precis som du skriver ett mycket bra år för dig, för även om det är jobbigt att vara utan sina barn, måste det vara fantastiskt skönt att bara få bry sig om sig själv stundtals, utan nån man. Och vem vet kärleken kanske väntar runt hörnet på dig! :-) Stor kram och jag hoppas vi båda får ett riktigt bra 2018.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för din fina kommentar. Jag tror vi kvinnor besitter en enorm inre styrka. Jag bett ihop en massa år i en dålig relation för barnens skull men när jag sedan insåg att de inte mådde bra av det så var det den insikten (och ren instinkt: en mors vilja att skydda sin barn) som blev spiken i kistan. Det kändes inte längre som att jag hade något val. Jag måste kunna stå för mina val och beslut och vara ett gott exempel och en förebild för mina egna döttrar. Jag måste ju leva som jag lär, hur ska de annars utvecklas till starka, självständiga och modiga kvinnor om inte deras egen mamma är ett gott exempel. Jag hoppas verkligen att detta år blir VÅRT år, ett nytt år fyllt av möjligheter och förhoppningsvis kärlek. Stor KRAM!!

   Radera
  2. Jag håller tummarna att det vänder och att 2018 blir ett toppenår för dig. Det är mycket intressant att läsa dina recensioner av produkter och jag har fått många tips.

   Radera
 4. Du är en bra förebild för dina döttrar & för oss andra kvinnor! Tack för att du orkar blogga!

  SvaraRadera
 5. God fortsättning på det nya året och säger det samma att vilken styrka att orka blogga.
  Det är nog viktigt att du hinner även tänka på annat mellan varven som tur är.
  För mig som är läsare som älskar att få dina tips och råd och recensioner.
  Det är inte alltid jag hinner kommentera men har nu testat M Picaut serumet och den är helt underbar. mvh Anneli

  SvaraRadera
 6. Men fina du, vilket gräsligt år du har haft! Tur att du har hittat stöd hos vänner, jag känner verkligen med dig, alla dessa motgångar vore nog för att bryta ner en svagare person. Tror dock som flera andra här att du kommer ur det som en starkare person. Din exman riskerar nog att åka på en ny vurpa, att så snart efter att ens äktenskap har fallit sönder ge sig in i ett nytt förhållande är nog inte på sikt så bra för välbefinnandet.

  SvaraRadera
 7. Ja 2017 var inte bästa året här heller om man ser det utifrån, men det har ju på sätt och vis banat väg för 2018.
  Gjorde som du och tog dottern och bytte stad. Ny bostad, nytt allt och jag upptäckte också Natura Bissé som det verkar som min sjukt känsliga hy klarar av.
  Gott att du har dina vänner och ja 2018 blir bra!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER