måndag 29 januari 2018

NYHETER FRÅN KISS NY PROFESSIONAL

Idag blir det lite bilder från Kiss NY Professional kosmetik. Dessa är några av de pressprover vi fick med oss hem och jag har provat dessa nu i några dagar. HEXA ögonskuggspaletten från KISS NY och deras Bronzer och highlighter palett, Halo Strobing Palette.
Denna palett har jag provat några dagar nu, färgerna är perfekta för vardagar och hållbarheten är väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera denna. Kommer inte ihåg priset på denna men tror den hamnar omkring 200 kronor.

Denna palett är också prisvärd men tyvärr är jag inte lika begeistrad över denna, den innehåller för mycket glitterkorn för att vara den perfekta highlightern eller bronzern. Men om man inte är känslig för glitter kan den vara väl värd att testa.
KISS NY Professional gör väldigt bra prisvärd kosmetik. Om ni är nyfikna tycker jag ni kan testa deras rouge och deras ögonskuggspaletter, de har imponerat på mig :-)
Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER