fredag 26 januari 2018

TIGI COSMETICS - NY KOSMETIK FÖR MIG

Under Daisy Beauty Expo fick vi med oss pressprover på kosmetik från hårmärket TIGI som många av oss är bekanta med. Nu har jag hunnit provat några av dessa produkter och jag tänkte dela med mig av mina initiala intryck här idag.

Två ögonskuggor fick jag med mig. Den ena använder jag som highlighter och den andra som en basögonskugga. Väldigt bra pigment och lång hållbarhet. Definitivt bra skuggor värda att köpa fler av :-)


Foundationpuder, medel till heltäckning. Jag provade ut färgen på mässan men upptäckte ändå att den var aningen för mörk för mig just nu. Själva täckningen och resultatet blir väldigt fin och naturlig på min hy. Jag gillar den och funderar redan på att satsa på denna i en nyans ljusare.


Mascara och Eyeliner. Eyelinern är verkligen något jag kan rekommendera, den är verkligen en av de bästa jag testat. Den glider ovanpå mina ögonskuggor på ögonlocket utan problem och sitter som berget hela dagen. Älskar denna eyeliner! Denna får högsta betyg av mig.


Mascaran imponerar däremot inte alls, inte alls. Den separerar fint men bygger inte direkt någon volym, inte i första taget, ingen längd heller. Denna känns tyvärr för otymplig och svårarbetad så den får inget toppbetyg. 


Det här läppstiftet däremot är LJUVLIGT, så fin konsistens, hållbarhet och färg. Läppstiftet har en perfekt form, den gör appliceringen enkel och den är extremt fuktbevarande. Jag gillar allt med denna, hållbarheten är OK (några timmar) men framförallt konsistensen och att mina läppar känns återfutade under lång tid efter applicering. Dessa läppstift vill jag ha fler av.
Tror dessa produkter kommer att finnas på utvalda frisörsalonger samt på Lyko (där kan ni kika på priser och produktutbud). Produkterna ligger i en mellanprisklass så inte budget/inte lyx.

Hoppas ni har en fin helg att se fram emot. ÄNTLIGEN FREDAG!!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Jättespännande att Tigi återlanserats i Sverige tycker vi, Ann Sofi har använt dem mycket tidigare och tycker de är grymma! Jag håller helt med om mascaran och eyelinern! Foundationen har jag testat en gång och den är ju bra men inte så jag blev andlös, de andra grejerna har jag inte testat ännu.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER