söndag 21 januari 2018

KIKO MILANO STÄNGER SINA BUTIKER I SVERIGE

Jag upptäckte detta italienska märke när jag var i Rom med Daisy Beauty. Jag var rätt sen på bollen får jag erkänna ;-) Men sen dess har jag definitivt vägt upp detta genom att testa en massa från Kiko. Jag har köpt en massa av deras produkter på Mall of Scandinavia ("MOS") som varit närmaste butiken för egen del. Jag har ständigt blivit förvånad över den fina kvalitén på deras makeup. Speciellt deras ögonskuggor, mascaror, rouge och läppstift har levererat. Jag har varit så imponerad.

Nu stänger de samtliga butiker i Sverige (enligt personalen i deras butik på MOS) och jag sörjer, nu måste jag hitta ett nytt, lika bra, budgetmärke. I helgen passade jag därför på att åka in till Mall of Scandinavia och köpa på mig det som fanns kvar. ALLT VAR PÅ 70% I BUTIKEN. Ni kan tänka er om jag köpte på mig.....
Ok, här kommer min Kiko Milano HAUL! Det fanns så otroligt mycket kvar och med 70% rabatt var det lätt att bli köptokig :-) Jag passade på att handla sådant som jag kikat på innan och även gamla favoriter som vinterns mascara som jag bara älskar.


Här ser ni allt som följde med hem.....jag kunde köpt ännu mer men jag vet ju hur mycket jag har hemma så lite återhållsamhet fick det bli ;-)


Penslar, rouge, mascara, highlighters, ögonskuggor, eyeliners. läppstift och även en primer fick följa med hem. 


Den här highlightern från vinterns kollektion var LJUVLIG även om den är rätt guldig och aningen mörk så är den perfekt till ögonen om inte annat!


Dessa ögonskuggor, jag säger bara OH, MY GOD! De har massor av pigment och kan användas våta och torra. Älskar dessa och nu fick man köpa dessa för ca 30 kronor styck....löjligt billigt helt enkelt.
Har ni möjlighet så åk in och handla, det finns så många fina saker kvar och som sagt: ögonskuggor, highlighters, concealers och läppstift är riktigt bra.

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER