söndag 13 juli 2014

BUDGETTIPS FRÅN H&M

Idag måste jag tipsa om denna fina spetsklänning från H&M. Den kom ganska nyligen ut i butik och finns även att köpa via nätet. För 300 kronor som den kostar är detta ett fynd! Här har jag satt ihop den med ett skärp i midjan från Noa Noa (gammalt) och med en vacker kavaj från HunkyDory.

Storleken på denna är normal och jag har tagit storlek 40 på denna. Den är fodrad men fodret är ganska kort, går till bara till halva låret så jag har förlängt den genom att ha en Odd Molly underkjol under denna :-)

Jag hoppas ni alla har det bra och att de flesta av er får njuta av semester, snart blir det min tur ;-)
Ha en fin söndag!
KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Åh vad snygg....den måste jag spana efter.....blir nog bäst via nätet.
  Tycker att många plagg finns inte i butik som jag vill ha.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Hittade klänningen här på H&M i gallerian -central Festival Phuket.....tyvärr satt den inte helt bra på mig upptill....
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER