onsdag 2 juli 2014

DAGENS OUTFIT OCH MER LIVING PROOF HÅRPRODUKTER

Dagens outfit består av en mix av tufft och romantisk, av budget och lyx. Jag gillar just dessa motsatser som samtidigt kompletterar varandra. Spetsblusen är beställd HÄRIFRÅN och kostade inte många kronor (dock tog det LÅÅÅNG tid att få hem) och sortimentet byts ofta ut. Byxorna från Odd Molly, mockajackan från FrontrowLiving och skorna från Christian Louboutin står för lyxen :-)
Sen vill jag än en gång tipsa om Living Proof produkterna som jag nu gått och testat fler av :-)
Dessa stylingprodukter kan jag varmt rekommendera, passar de flesta hår. Serumet ger en fantastisk glans och gör håret extremt lent. Dofta gott och är drygg. Gillar också att den dämpar frissigheten i mitt hår och får den att hålla sig fräsch länge.
Sprayen, Flex shaping hairspray är den bästa jag testat. Håller håret på plats utan att det blir hårt, håller frissigheten borta, ger glans och kan byggas upp så man får den stadga man vill. Enkel att borsta bort tycker jag och den lämnar inga rester kvar i håret (som syns i varje fall efteråt).
Bra hårvårdsprodukter helt enkelt som kan inhandlas via olika hårfrisörer och mer info om dessa kan ni hitta här om ni är nyfikna.

Ha nu en bra vecka så ses vi förhoppningsvis snart igen.
Lite REA-shopping har det ju blivit och det ska visas upp så snart det bara hinns :-)

P.S. Missa inte att det är just nu 20% REA på Bloppispriserna (dvs ni kan dra av 20% på priserna på bloppisen om ni är sugna på något där :-)

KRAM!!2 kommentarer:

  1. Vilken ursnygg outfit helt i min stil o jag vill ha precis allt o ja skorna de är to die for....Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Älskar Frontrowjackan som jag köpte efter du tipsat om den! Du har så himla bra koll på guldkornen!:)
    Kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER