måndag 28 juli 2014

TIPS PÅ HUR MAN KAN STYLA EN VIT SOMMARKLÄNNING

Här kommer lite bilder och tips på hur man enkelt kan styla om en vit sommarklänning. Men några få steg kan man styla om en gammal favoritklänning så den får nytt liv.


Jag missade tyvärr att ta bilder på denna UTAN accessoarer men jag tror ni kan se hur den ser ut fast jag satt till ett fint randigt band i midjan. Klänningen är från NOA NOA och inköpt för ett par år sedan.Här tillsammans med en REA-kofta från Odd Molly som är superfin (trots fransarna som jag egentligen är allergisk mot)Men en liten svart bolero blir den elegant, osv. Man kan enkelt justera och förnya en vit klänning.

Ikväll ska vi ha gäster och jag funderar på kvällen klädsel, vi får se vad det blir. Det måste vara luftigt och helst maxilångt :-) Jag återkommer lite senare och hoppas även ni kan njuta av värmeböljan.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Så bra stylingtips du har, roligt! Hoppas du blev nöjd med kvällens outfit! :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER