onsdag 9 juli 2014

DAGENS ODD MOLLY - MYWAY STRAP DRESS

Idag har jag haft en somrig klädsel på jobbet, inget svart alls :-) Nu när många är borta från kontoret kan jag sväva ut :-) Denna fina somriga klänning från Odd Molly Myway strap dress är underbar nu när värmen kommit tillbaka. Min är i storlek 2 och den sitter perfekt tack vare smocken som formar sig efter kroppen och är smickrande på. För att inte vara alltför lättklädd på jobbet har jag haft fjärilskoftan (även den från Odd Molly) på mig.

Visst är det en lovley kombo :-) Hoppas ni har det bra. Märker att det är väldigt lugnt nu och att många är på semester, jag hoppas att ni trots detta gillar att det blir lite inlägg trots semestervilan :-) Jag ska försöka vara närvarande trots att det är sememstertider, hatar när bloggar man gillar bara dör när det är semestertider så jag ska försöka vara så närvarande jag kan och förhoppningsvis vara med er under er ledighet.
Ha nu en fin sommar var ni än är.

KRAM!!1 kommentar:

  1. Den är så fin klänningen......hade min på Arlanda kvällen innan vi åkte till Thailand......måste använda den innan vi åker till Sverige.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER